torstai 22. tammikuuta 2015

Hi, I'm Ansu and I'm an addict.

Myönnettävä se on. Mä olen addikti. Nimittäin kenkäaddikti :D Totesin kenkiä järjestellessäni, että mä en ole teillekkään edes esitellyt mun uusimpia hankintojani ;) Korjataan siis asia. Mä rrrakastan kenkiä, enkä voi sille yhtään mitään. Siinä mielessä tää työpaikka on kyllä mulle melko huono, kun löydän ihan liikaa ihanuuskenkuleita. Onneksi suurin osa on kuiten aivan liian isoja mulle :D Muuten oisin tuonut kotiin jo ehkä 100 paria enemmän. Kerran löysin töistä aidot Iron Fistit, mutta ne oli kokoa 42. Toivottavasti ne löysivät silti hyvän kodin. ;)

Niin, ja sori, jos lattiassa näkyy karvoja. En tätä varten jaksanut ruveta imuroimaan 8) Mä inhoan imuroimista...


Nää kengät oli itseasiassa vaihtarit yhden kaverin kanssa. Mulla oli itselläni käyttämättä jääneet ja himpun liian isot kiilakorko"lenkkarit" ja toverilla taas liian pienet peeptoe pin up-korkkarit, joten vaihdettiin päikseen. Nää on ihan täydelliset pin up-korkkarit ja mulle ei vielä tämmöisiä ollutkaan! Näille ei siis tullut hinnaksi yhtään mitään :)


Talvisaappaita mä en vielä itseasiassa omistanut yhtiäkään, joten nää oli siinä mielessä hyvä löytö. Näissä on semmoinen ihan lyhyt karvainen vuori sisällä :) Tamaris-merkkiset, ja tosi hyvät kävellä! Meinaa vaan pohkeesta olla vähän tiukat, mutta kyllä ne kiinni meni. Nää oli uutenavuotana mulla jalassakin. Hintaa oli ehkä 12€.


Mä rakastuin näihin heti! Jasu löysi nää mulle töistä, ja voi sitä onnea kun kokeilin näitä jalkaani ekaa kertaa. Nää on ihan täydellisesti istuvat ja tosi mukavat jalassa. Elloksen kengät ja sisältä aitoa nahkaa. Ja vieläpä ihan käyttämättömä. Maksoin näistä vaan 10€ :) Nää on niin ihanan väriset, mutta kuva vähän vääristää. Oikeasti vähän enemmän magentaan päin vivahtavat.

Hyvä muuten, että mulla on kolmet parit peeptoe kenkiän, mutta toisesta iso varpaasta puuttuu edelleen kynsi... On se siihen jo muutaman millin kasvanut, mutta vielä hetken pääsen odottelemaan, että saan nämä jalkaani :D Ja aion käyttää kärjestä avoimia korkkareita vaikka kynsi kasvaisi takaisin kuinka rumaksi! Kieltäydyn laittamaan näitä eteenpäin tai olemaan käyttämästä 8)
Ihanat ihanat ihanat niittikorkkarit, jotka on alunperin... Seppälästä! Mitä ihmettä, koska sieltä on saanut tämmöisiä ihanuuksia, eikä kukaan kertonut mulle!? Nää söpöläiset oli vähän ottaneet damagea, mutta ei se haittaa. Ei sitä sieltä sisäsyrjästä kukaan huomaa ;) Näilläkin oli hintaa 10€. Mun mielestä ihan liian ihanat. Nam!


Näistä mustista mokkanahkaisista saappaista ei millään meinaa saada järkevää kuvaa. Mutta mun mielestä näissä oli jotain todella hurmaavaa! Merkistä ei ole tietoakaan, näissä ei nimittäin lue mitään :D Ainut merkkiin viittaavakaan on tuo "D" mikä killuu vetoketjussa. Jos jollain on ideoita, niin kertokaa ihmeessä. Tääkin on tosi hyvän tuntuiset jalkaan, eivät vaan ole päässeet vielä ulos kävelyllä :) Hintaa oli 15€.

Mun viime kesäiset tennarit joutivat yhden kesän kävelyn jälkeen roskiin, niin oli aika ostaa uudet. Töissä mua vastaan käveli melkein käyttämättömät 36 kokoiset aidot Converset. Kyllä kiitos! Köyhdyin näistä 10€. Nyt ei ens kesänä tarvitse miettiä tennareita :D


Eikä ensi kesänä tarvitse miettiä myöskään balleriinoja! Eikö oo söpöt ^^ Näillä oli hintaa vain 4€, koska ovat vähän kuluneet. Mutta tuolla hinnalla annoin näille uuden kodin, ihan vain koska olivat niin söpöset :)


Näistä en ole varma olenko ne teille jo esitellyt, mutta en jaksanut ruveta arkistoja kaivamaankaan. Joten jos tulee kahteen kertaan niin voi voi :D Näiden hinta oli ehkä 8€, mutta nää on ostettu toooosi kauan sitten, joten en muista enää varmaksi.

Kaikkia kenkiä en siis ole ostanut edes tämän vuoden puolella, vaan viimeisen 4kk sisään ;) Onko meillä samanlainen kenkämaku, vai tykkäättekö te muut jostain ihan muunlaisista monoista? :) Tunnustaako muut kenkäaddiktiotaan? :D

8 kommenttia:

 1. Äää kateus kengistä ja siitä, että osaat kävellä koroilla! :D noi kisukengät on liian söpöt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sun pitää opetella! :D Ne on söpöt ^^

   Poista
 2. Noi pinkit! WOOOW! On sulla ihania kenkiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat! Tulee varmasti käyttöön moneen kertaan :) Ja kiitos ^^

   Poista
 3. Mä oon kanssa korkkariaddiksi, varsinkin nyt kun oon oppinut käveleen yli 10cm koroilla. :D
  Noi mangon korkkarit on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kohtalotoveri! :D Koska korkkarit on vaan niin <3 Ne on kyllä tosi kivat, ja monikäyttöiset kun ovat niin "yksinkertaiset" :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...