maanantai 13. lokakuuta 2014

Shoppailin tässä joku aika sitten Kosmetik4Lessiltä Essencen ripsiväri top coatin, joka lupaa tehdä mistä tahansa ripsarista vedenkestävän. Ajattelin pistää sen testiin ja kertoa teillekkin tulokset! :)


Itse tuote on siis tuollaista valkoista paksuna kerroksena, mutta ohuena kerroksena toisen ripsivärin päällä tämä oli näkymätöntä. Tuoksu tässä ei ollut muuten mitänkään kovin hyvä, mutta ei onneksi kuitenkaan voimakas. Jos ei ripsareita hirveästi nuuski niin tämän tuoksu tuskin haittaa ;)

Aloitin kokeeni sillä, että laitoin ripsille pari kerrosta ihan normiripsaria. Valitsin testiin Essencen Maximum Volume Mascaran, ihan vaan koska se sattui olemaan käsillä. :D Tämä ei siis lupaa olla  yksinään vedenkestävä.
Annoin mascaran hetken kuivua ja sitten kastelin konjac sienen lämpimällä vedellä, ja vedin pari vetoa hellästi ripsien päältä. No, ei liene yllätys, että tämä lähti aika siististi pois :D
Sitten lisäsin tämän mascaran päälle pari kerrosta top coatia. Se ei juuri saanut ripsaria näyttämään sen ihmeellisemmältä.


Toiseen silmän ripsille laitoin vertailun vuoksi vielä aikaisemmin jo hyväksi havaittu Essencen Get Bog! Lashes mascaraa, joka mulla on siis vedenpitävänä versiona.Ja sitten kokeilemaan miten hyvin mascarat hoitivat hommansa!

Kyllähän se mascara paremmin ripsillä pysyi top coatin kanssa, mutta ei se siitä täysin vedenkestävää tehnyt. Ripsaria levisi poskille, eikä lähtenyt siististi pois niinkuin ilman tätä. Mutta kyllä sitä jotain jäi ripsiinkin! Mutta huomattavasti paremmin pärjäsi ihan vedenkestäväksi tarkoitettu mascara! Ripset meni solmuun ja klimppiintyi, mutta mascare ei levinnyt sanottavammin :)Lopputulemana totean, että jos oikeasti haluaa vedenkestävän ripsarin, suosittelen hankkimaan tuon Essencen Get Big! Lashes mascaran. Mutta jos haluaa vähän suojata ihan perusripsariaan esim. pieneltä sadekuurolta etc, niin parempi on toki sutia päälle tuota Top coatia, kuin olla ilman :)

Hauskaa viikkoa kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Ooooh sulla on ihanan pitkät ripset ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En oo koskaan ajatellut, että mulla ois pitkät ripset :D

   Poista
 2. Onpas pitkät ripset tossa yhdessä kuvassa! Wow! Joo-o, olen itsekin kokeillut "vedenkestäviä" ripsareita ja todennut, ettei ihan mikä tahansa kestä edes kyyneleitä tai ripeksintää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo ei tosiaan kestä! :D Tota voi ostaa ainakin Kosmetik4less nettikaupasta. Suomessa vissiin mikään kauppa ei myy Essencen ripsareita. Korjatkaa joku, jos olen väärässä :)

   Poista
 3. ps. mistä ton get big lashes-mascaran voi ostaa?

  VastaaPoista
 4. Oon kade sun ripsistä :D Mutjoo, just semmoisena pienenä sadekuurovarana mäkin käytän omaa kappalettani (: Ja kesällä käytin tuota lähes joka päivä estämään hikoilun aiheuttamaa suttaantumista. Toimii hyvin molemmissa tapauksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan joku yleinen ilmiö tänään, mä en oo koskaan ajatellut että niissä ois mitään ihmeellistä! :D Joo, just semmoiseen varmasti oikein passelituote! :) Siihen käyttöön jätän myöskin omani.

   Poista
 5. Ihanan oloinen blogi, hassua, etten ole aiemmin törmännyt tähän! Liityin lukijaksi! :) Ps. olen tooodella kateellinen noista sun ripsistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon vähän huono pitämään ääntä itsestäni, ehkä siksi et oo muhun aikaisemmin törmännyt. Ja kiitos :D Tervetuloa vain lukijaksi ^^

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...