tiistai 7. lokakuuta 2014

Impro!

Ihmettelikö kukaan että en kommeintoinut kenenkään Livbox postaukseen tai että en itse sellaista tehnyt? En nimittäin saanut omaani kun vasta tänään! :D Mulla kävi nimittäin joku todella mystinen bugi sen kanssa, että multa ei mennyt rahat viime kuusa tililtä. Mulla on siis jatkuva tilaus, jonka pitäisi automaattisesta veloittaa itsensä, mutta niin ei ollut nyt käynyt. Moka oli Livboxin päässä, joten lähettivät mulle jälkijunassa Boxin :) Täytyy kyllä kehua, että Livboxilla on loistava, ystävällinen ja tosi nopea asiakaspalvelu!

Mutta koska en enää näin myöhään jaksa omaa postausta näpytellä, niin tein sitten improkynnet ;) Olin toissapäivänä lakannut Essencen Party in a Bottlella kynnet, joka on muuten aivan ihana. Poistin lakat muista kynsistä, kuin nimettömästä ja lakkasin loput Livboxista tulleella Lumenen Roosa Nauha lakalla. Räpsin nopeasti pari kuvaa ja tadaa! Valmis :D

Tuo Essencen PiaB on muuten todellä sähkyvä lakka! Kun kaikki kynnet oli lakattu sillä, niin aamulla silmämeikkiä tehdessäni se oikein häikäisi. o.o Tosin vaatii aika monta kerrosta peittääkseen yksinään, ja kaljuja kohtia saa "taputella" sudilla, että niihinkin jää glitteriä. Eli lakkaa kuluu ihan pirusti, mutta kyllä sillä kauniit kynnetkin saa!

6 kommenttia:

  1. Tosi nätit, pitää iteki hommata toi lumenen pinkkilakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tota Lumenen lakkaa myydään ilmeisesti ainoastaan Roosa Nauha-kamppispakkauksessa, jossa on tuo lakka ja CC-voide, mutta lakka on kyllä niin kiva että kyllähän tuollaisen paketin jo sen takia kotiuttaa! ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...