sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uutiskynnet.

Jos vielä muistatte, niin kerroin Livbox postauksen yhteydessä, että mulla oli ollut kaikinpuolin ihan täydellinen päivä :) Nyt voisi olla ehkä aika kertoa miksi...

Mutta aloitetaan kuitenkin ihan kynsikuvilla. Näihin kynsiin oli aihe helppo valita!


Nyt ei liene vaikea arvata, että mikä yksin ilonaiheitani on ;) Meille nimittäin muutti perjantaina pieni karvainen kaveri. Sain siis keskiviikkona tiedon siitä, että voidaan hakea kisu perjantaina ja että se on nyt meille varattu. Tampereelta käytiin hakemassa kissa kotiin :) Autossa kotimatkalla mietittiin miehen kanssa nimeä tytölle ja siitä tuli Nöftä. Nöftä on tosi kiltti ja seurallinen tyttö, ja aivan älyttömän utelias ja rohkea! Ei pelännyt uutta paikkaa eikä uusia ihmisiä. Tänään meillä kävi vieraitakin ja nekin Nöftä otti uteliaana vastaan :) Eikö olekkin nätti tyttö meillä?

Tuli unikin välillä.

Tämän ihanuuden lisäksi tuli myös muita hyviä uutisia. Heräsin nimittäin keskiviikkona siihen että puhelin soi. Vastasin puoliunessa puhelimeen. Mutta heräsin kyllä aika nopeasti kun soittaja esitteli itsensä! Muistatteko kun postasin kynnet jotka olin tarvinnut "virallisempiin" menoihin? Kävin nimittäin työhaastattelussa... Ja mulle soitettiin, että olen saanut vakituisen oman alan työpaikan!! Ihan huippua :)

Ja koska työpaikka on vakituinen, niin juteltiin myös miehen kanssa. Nimittäin siitä, että olisiko nyt sitten aika myös päättää häille päivämäärä ja ruveta tosissaan säästämään niihin! Eli päivä on nyt päätetty, 18.6.2016 :) Arvatkaa olenko oikeasti juuri nyt todella onnellinen ja hyvän tuulinen ^^ Eli blogissa voi nyt tästä eteenpäin vilahdella myös kissakuvia, että hääaiheista höpötystä ;) Ja työkiireitä! Tein Nöftälle vielä ihan oman tunnisteenkin ;)

8 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka suloinen pieni ! <3 täälläkin podetaan kissakuumetta, mutta eiköhän nuo kaksi riitä ;D

  Ja onnea työpaikasta jaja siitä, että on hääpäivä sovittuna !

  Niin on nuo kynnetkin aikas tosi suloiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) <3 Kahdessakin on joo tekemistä, mutta ainahan kolmas olis kiva... :D

   Kiitos :) <3 Mulle ainakin ne molemmat merkitsee tosi paljon! Ja kiitos :D

   Poista
 2. Aww, voi miten söpö kissa! :)

  Onnea paljon työpaikasta ja sovitusta hääpäivästä! Myös täällä on tähtäimessä häät parin vuoden päähän, mutta tarkkaa hääpäivää ei olla sovittu vielä. Katsellaan, kunhan opinnot on pois alta ja jos työpaikan sais jostain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä se on erisöpö :) <3

   Kiitti ^_^ <3 Kerro sit jos/kun saatte päivän päätettyä! :) Meillä oli helppo päättää, kun kihloihin mentiin mun synttäreinä niin miehen synttäreinä sit naimisiin ;) Vuosi vaan piti päättää. Mutta opinnot on toki hyvä suorittaa pois alta, niin töissä on helpompi palkasta säästää :) Hääjutut on niin ihania lukea <3

   Poista
 3. kirjoita teidän tarina! :) miten tapasitte ja miten aloitte olemaan. onko teillä lapsia?

  - riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä tässä jossain kohtaa kirjoitella :) Ja ei meillä ole muita lapsia kuin nyt tämä karvavauva ;)

   Poista
 4. Söpöt kynnet,ihana tulokas ja onnea työpaikasta

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...