sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ristit.

Voi huh, kun on kuuma! Mulle riittäis huomattavasti matalampikin lämpötila :D Tekemistäkin kun riittäis vaikka kuinka, niin ei voi vaan lötkötelläkkään. Parvekkeellakaan ei kauaa kärsi olla kynsiä kuvailemassa. Tuntuu myös, että kaikki lakkaukset mitä oon viime aikoina ehtinyt tekemään on menneet ihan penkin alle. Eli blogiin ei tunnu saavan mitään täytettä! O.o Työkin haittaa harrastusta. Aloitin siis uudet työt viime tiistaina :) Älkää siis olko vihaisia, etten muidenkaan blogeja ole kauheasti ehtinyt kommentoida, kun tuntuu että kokoajan pitäisi olla menossa johonkin suuntaan!

Ja tänään meille vielä muutti toinenkin karvainen kaveri meidän oman Nöftän lisäksi. Mr.Tiikeriankan siskon kissat ei enää tulleet toimeen keskenään, niin me annettiin sitten koti Liinu pojalle ;) Ainakin joksikin aikaa, miehen sisko haluaa kyllä kissansa takaisin sitten kun tästä toisesta kissasta, joka jäi heille, jättää aika.

Mutta jonkunlaiset kynnet kyllä sain aikaan, jotka teillekkin kehtaa esitellä! Laitoin OPIn Emotionin päälle risti decalsin, mutta halusin jättää päällyslakan pois, että hiekkaefekti säilyy. Kävin suihkussa, ja decalsit "kulahti" mun mielestä tosi hauskan näköisiksi! Vähän niinkun vanhan näköisiksi :) Mä tykkäsin näistä kyllä kovasti.

Loppuun vielä kuvaspämmiä meidän karvaisista kavereista. :)


Liinu

Nöftä

2 kommenttia:

  1. Kuuma on täälläkin ja sais jo helpottaa.Kämppä on ku sauna
    Söpö uusi tulokas

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...