perjantai 4. heinäkuuta 2014

O.P.I. ällötys.

Harvoin käy niin, että mä en tykkää O.P.I.n lakoista. Mutta nyt löysin omaan silmääni aika ällön OPIn :D Ja vieläpä ihan omasta lakkalaatikosta.

Netistä kun tästä katselin swatcheja, niin lakka näytti oikeasti tosi kivalta! Mutta kun lakkasin omat kynnet tällä... Huurrr! En lämmennyt oikein ollenkaan. Jotenkin likaisen värinen vaaleanpunainen, jossa on vähän kaiken väristä glitteriä. Ja sitä on paljon pullossa, mutta sen ulos saaminen tuntuu olevan vähän niin ja näin. Välillä sitä tuli sutiin ihan reilusti ja välillä taas hyvä jos ollenkaan. Tasainen lopputulos jäi tällä vähän haaveeksi...

Miltä tää teidän mielestä näyttää? (Olen pariin viime postaukseen kokeillut leikkiä kameran säädöillä, huomaako kukaan mitään eroa entiseen? :D)

5 kommenttia:

 1. Multa löytyy samainen lakka, eikä ole kyllä ollut kovin ahkerassa käytössä :D jonkun värilakan päällä se muistaakseen oli ihan jees. Mutta näin muuten kutsun sitä syöpälakaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun värilakan päälle tota tosiaan vois kokeilla, joska sitten olis vähän kivemman värinen ;)
   Haha, ihan osuva nimi :D

   Poista
 2. Kieltämättä tää lakka ei oo koskaan herättäny kummempaa kiinnostusta, vaikka glittereistä tykkäänkin. :D Ehkä jonkun pinkin lakan alla vois olla ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos kuitenkin lakan päällä, ei alla. :DD

   Poista
  2. Nooo, onko sillä niin väliä onko päällä vai alla! :D Mutta joo, kyllä mä vielä yritän saada tästä kivemman! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...