keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Atlantis.

Käytiin tässä pari päivää taakse päin kiertelemässä paikallisia kirppiksiä ja yhdestä pöydästä sattui silmään China Glazen lakkapullo! Olin ihan innosta soikeana, koska lakka näytti ihan koskemattomalta ja hintaakin oli vain 2,5€. Niinpä China kokoelmani kasvoi taas yhdellä lakalla, Atlantiksella.

Siis, missä, missä, tämä ihanuus on ollut piilossa multa tähän asti?! Tämähän on aivan upea ja ilmestynyt jo vuonna 2009! O.o Eikö kukaan muu omista tätä kaunotarta vai..? Itseasiassa mua jopa vähän harmittaa, että tuli tehtyä noin isot kuviot kynsille, koska ne peitti Atlantiksen kiiltoa :D Jos jollain muuten on samassa kokoelmassa ilmestyneitä Dreamsicle ja/tai Meteor Shower lakkoja, niin mä olisin kiinnostunut niiden ostamisesta. Tai jos jollain on muutenvain tietoa, mistä noita saisi shoppailtua.

Mitä te sanotta, onko teidän mielestä yhtä ihana kuin mun mielestä? Tai oletteko te tehneet jotain kivoja kirppislakkalöytöjä? :)
6 kommenttia:

 1. Aaaah, haluan tuon! :D

  Ps. Nätit on kynnetkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo ihana! :D Mä haluaisin kovasti myös nuo sisaruslakat ;) Kiitoksia :)

   Poista
  2. Haa, pitipäs ihan googlailla ja tsekata ebay, löysin ainakin tällasen
   http://www.ebay.com/itm/SPECIALTY-Collection-China-Glaze-Nail-Polish-Full-Size-YOU-CHOOSE-1-/390670282612?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item5af5c36f74

   Nuo kaks muutakin on tositosi nätit. :) Itelle iski silmään tuo Pompom, se näyttää myös herkulta!

   Poista
  3. Hei kiitti! :) Toi PomPom on kyllä muuten kanssa tosi herkku! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...