lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kukkaista.

Ja tässä tuleekin sitten nämä muuton jälkeiset kynnet... Kovin kynsiystävällistä puuhaa tuo muuttaminen ei ole, mutta oli se sen arvoista että kynsistä lähti pituutta ;) Ongelmaksi meinasi vain muodostua se, että en meinannut löytää varastoistani tarpeeksi pieniä decaleja! O.o Kaikki mitä tällä hetkellä omistan on hirveän suuria... No, pitää kasvatella tai sitten ostaa pienempiä.

Sellainenkin muuttohaaveri taisi nyt kyllä käydä, että hukkasin lasisen kynsiviilani... Mutta eikös Trindin viiloja saa ihan Cittarista, jos pitää ostaa uusi? Niitä ainakin on kehuttu kovasti?

Koska kynnet oli pitkästä aikaa sen verran tasamittaiset, niin päätin että se on nyt glitter ranskiksen aika! Otin siis O.P.I.n kaksi kokeilematonta lakkaa käteen ja vielä decalsit, jotka epäilin mahtuvan kynnelle, perään ;) Valmis! Vähänhän nuo decalit levisi päällyslakkaa laittaessa, mutta ei voi mitään. Ja voi sitä riemua kun pääsi lasitetulle partsille kuvailemaan kynnet... Ei tarvinnut pelätä että joku amppari hyökkää niskaan tai että tuuli puhaltaa roskia kynsille tai että hiukset on kohta siellä kynsilakassa taitaitai! Lasitettu parveke on hyvä keksintö! :D


6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...