torstai 17. huhtikuuta 2014

Väsynyttä hiekkaa?

Joko kaikki on ihan väsyneitä hiekkalakkoihin? ;) Mä halusin nimittäin kokeilla, että miltä hologrammiglitterinen Essencen hiekkalakka näyttäisi ihan kunnon hololakan kanssa! Tuo Essence on toki ihana, mutta kaipaisin silti kokoelmaani ihan oikeaa mustaa hiekkalakkaa. Niinkuin esimerkiksi O.P.I.n Emotions.

Niitit on myös kovasti viimeaikoina miellyttäneet mun silmää kynsillä. Jotenkin kaikki niittijutu näyttää niin kivoilta kynsillä! :D Haluun näitä lisää... Paljon lisää ja kaikkia erillaisia! 8) Niitit muuten pysyy yllättävän hyvin kynsillä pelkällä pikakuivattajalla. Ajatuksissäni nimittäin rupesin näiden kynsien kanssa vaivaamaan pizzataikinaa käsin ja sitten vasta tajusin, että niin... toivottavasti yksikään niitti ei ole siellä taikinassa! Ei onneksi ollut, kaikki oli edelleen kynsillä tallessa :D


Mä yritän kovasti myös motivoida itseäni juomaan enemmän vettä. Niinpä löysin Pinterestistä (kuka yllättyi?) hyvän idean! Laitoin muffinssivuokiin limen ja sitruunan viipaleita ja kaadoin vettä päälle ja pakkaseen. Maustaa veden kivasti ja jääpala on niin iso että yleensä ehdin täyttää lasin toisenkin kerran! :) Silikonisistä muffinsivuuista nuo jääpalat lähti kätevästi irti, mutta kokeilin myös pahvimukeja. Nekin toimi oikein hyvin, kun sen paksumman "pantaosan" siitä yläreunasta leikkasi halki ja repi lopun pois. Yhdestä sitruunasta ja kahdesta limestä tuli 6 jääpalaa.


Myös pakastetut viinirypäleet on hyviä! Ja niitä voi käyttää jääpaloin valkoviinissä... ;)


P.S. tänään lähden pääsiäislomalle, ja palaan toistaiseksi tuntemattoman ajan kuluttua! Työt nimittäin loppui, joten mikään kiire lomalta ei ole takaisin... ;) Mutta kotiin palattuani palaan taas blogin pariin! Hauskaa pääsiäistä kaikille :)

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...