keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lisää turkoosia.

Joo, oikeesti, vielä lisää turkoosia... Joko tulee jokaisesta ruumiin reijästä ulos? 8) Minulta nimittäin ei, tykkään siitä edelleen niin vietävästi! Olenpas muuten jotenkin harvinaisen hyvällä tuulellä tällä hetkellä, ja täytyy myöntää että se on aika mukava tunne. Tosin se purkautuu blogin puolelle usein omituisena höpötyksenä, mutta eihän se haitta... ;)

Tällä kertaa kynsille pääsi uudelleen niin ihanaksi todettu Turned up Turquoise, joka niin ihana turkoosi, ettei sitä voi edes kuvailla. Se pitää kokea ;) Tää on vieläpä yksi mun ensimmäisiä Chinani, ja edelleen oikein hyvässä vedossa. Ja aina yhtä ihana! Piti samalla vauhdilla vielä lakata varpaan kynnetkin tällä, kun olin niin tämän kauneuden lumoissa. Ja taida olla vieläkin..

Tällä kertaa päätin yhdistää turkoosin epämääräisiä viivoja, pallukoita ja tietysti glitteriä. Koska glitter tekee kaiken paremmaksi. Kaiken.


 Muistakaa ihmiset muuten käydä osallistumassa arvontaan, jos ette ole vielä käyneet! :)Haaste kuva muuten yrittää parhaansa mukaan unohtua! Se ovela ketale.. ;) (jutun juoni oli siis seuraava: "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja!")

3/5 Oma sotku kullan kallis... Tai sitten pitäisi siivota.
Tänään heitän haasteen... Heidille! Something Can Go Wrong blogissa :)

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...