perjantai 11. huhtikuuta 2014

FAIL!

Tänään esitelyvuorossa parit... Ei niin hyvin menneet kynnet :D Eli sitä Fail-luokitukseen menevää settiä.

Ekat kynnet oli kahden eri Pinterest-löydön sekoitus. Eikä kovin onnistunut sellainen. Tämä ja Tämä olivat ne, joita halusin kokeilla ja fiksuna tyttönä päätin yhdistää ne samoihin kynsiin. Periaate on ihan kiva, mutta toteutus ei oikein onnistunut... Nuo mustat kuviot näyttää sottaisilta, ei tykkää. Vaikka väri onkin oikein kiva ja antaa paljon anteeksi ;) Kun aloin lakkailemaan näitä kynsiä, niin mies totesi koneeltansa vain että "Käyt sitten pissalla, ennenkun lakkaat kynnet, niin mun ei tarvitse tällä kertaa avata sun farkun nappeja..." :'D Olenko pyytänyt liian usein vain vakiintunut parisuhde? ;)Seuraavat kynnet meni vähän sellaiseen "jos nyt jotain keksisi kynsille" setillä tehdyt kynnet.


Mä en selvästi oikein osaa tehdä kivannäköisiä tiikeriraitoja vapaalla kädellä? No, aina pitää yrittää... Mutta kaikkein eniten mua häiritsi näisse se, että jos katsoo tuota etusormen kynttä, niin se näytti tosi oudolta! Siis ihan kun kädet olisi koko ajan märät, se ei mennyt nätisti takaisin omalle "kaarelleen" vaan jäi tuommoiseksi lapioksi! Jos kukaan ymmärtää mitä tarkoitan? Mua ärsytti se kamalasti! :D Mutta kynsi palautui ihan normaaliksi, kun poistin lakkaukset... Mistä tuommoinen edes voi johtua...? Onko muille käynyt noin? O.o

Ja onnistuin muuten myös villasukkia neuloessani tökkäämään puikon tooosi tosi kipeästi peukalon kynnen alle. Siis oikein kunnolla tökkäämään. Se on nyt ollut kaksi päivää kipeä... Ja arvatkaapa tykkäänkö edes sukkien väristä... Ja silmukoitakin tuli varteen ihan liikaa!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa! Siis se, että noinkin taitava kynsiexpertti osaa mokata. ;) Ja anna ku mä nyt selitän... siis mun omat harjoitukset näyttää tolta lilalta versiolta ja pahemmaltakin. Harmittaa. sitten katson sun blogia tai pinterestin kuvia ja unelmoin että josko joskus sitten osaisin. sitten näytät, että kyllä ne sullakin menee mönkään joskus, niin hieman helpottaa omaa turhautumista, kun tietää, että hei, ei kukaan sittenkään ole täydellinen ja mullakin voi olla mahiksia viel joskus. ;) Oliko sekavasti kerrottu?! :D
  No mutta, kuten sanottu, yleensähän sulla on niin ihanat kynnet!
  Nauratti tuo miehesi kommentti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei aina voi oikeesti onnistua :D Jatkat vaan harjoittelua, niin sulla on oikein hyvät mahikset vielä perustaa vaikka oma kynsiblogikin! :)
   joo, muakin vähän huvitti tua ukkokullan kommentti :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...