keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kukkeja!

Onko muille käynyt niin, että nyt kun aurinkopaistaa iloisesti taivaalta, niin tekee mielilakata kynnetkin ihanilla kirkkailla neonväreillä? Koska mun tekee jatkuvasti mieli nimenomaan vain kirkkaita värejä. Ja tälläkertaa halusin nimenomaan jotain vihreää ja turkoosia.

Ja mun mielestä ihanin neonvihreä minkä omistan on Chinan I'm With the Liveguard. Se on niin ihanan kirkas! Ja turkoosiksi valikoitui pitkän pohtimisen jälkeen Wicked Sweet, joka tuoksuu ihan karkeilta ;)

Joten kuitenkin tuntui, että kynnet jäi kesken eräiseksi pelkällä liukuvärjäyksellä. Niinpä halusin kokeilla pitkästä aikaa vähän käsinmaalailtuja kukkia. En ole mitenkään hirveän taitava tekemään kukkia kynsille, mutta näistä tuli oikeastaan yllättävän kivat! :)
Ja vielä kuva oikeastakin kädestä.... Minkä ihmeen takia tuon glitterlakan nimi on Indian Chief...?

Ja vaikkei kukaan minua haastanutkaan, haluan ottaa osaan Instagramissa ja eri blogeissa pyörivään haasteeseen! :) Säännöt ovat yksinkertaisuudessaan "Ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja!"

Kuva 1/5 Työpäivä.
 Ja haastan mukaan... Vilimarikan! Inspiration-blogista :)

4 kommenttia:

  1. olalaa! elikkäs 5 kuvaa samaan postaukseen viiden haastettavan kera vai 5 eri päivänä? Ilomielin tulen mukaan hauskaan haasteeseen. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai sen saa tehdä kumminpäin vain? :) Mä ajattelin itse jaoitella ne viidelle eri päivälle, mutta tee ihan kummin itsestä tuntuu paremmalta! ^^

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...