torstai 6. helmikuuta 2014

Vuosipäiväkynnet.

Meillä oli Mr.Tiikeriankan kanssa tässä taannoin vuosipäivä, ja tottakai sen kunniaksi piti tehdä kynnet. Kokeiluun pääsi Ginasta poistamani sydänlakka, joka sopi tilaisuuteen kuin nenä päähän! Olin jossain blogissa sen bongannut, niin oli ihan pakko se itsellekkin kotiuttaa ;)

Ei vaan ihan helpoimmasta päästä ollut noiden sydänten kalastelu tuolta pullosta! :D Dotting toolilla yritin saada niitä kynsille, mutta kovin montaa/kynsi ei viitsinyt onkia. Ja koska tässä on glitteriäkin, niin päätin käyttää tätä samaa lakkaa myös liukuvärjäyksen päällä.

Etu- ja keskisormelle vain ehti käymään pieni vahinko ennen kuin sain kynnet kuvattua. Hitto vie, mutta ei voi mitään. Lakka ei muuten ruvennut kuplimaan noiden sydänten päällä vaikka siltä näyttääkin, ne on vain glitteriä niiden päällä ;)

Lakkoja kuvaillessani en huomannut mitään ihmeellistä, mutta kun laitoin kuvat koneelle ja rupesin pienentelemään niitä, huomasin jotain perin outoa...

Ihan kun yhdestä lakkapullosta heijastuisi kaksi paria tissejä O.O Ja kaikille tiedoksi, ne eivät ole minun, ihan täysissä pukeissa kuvat otin. En ymmärrä mikä voi näyttää tuolta, tai mistä hitosta ne olisi heijastus meidän olkkarissa! Mystistä! Mutta jos tekin haluatte asiaa ihmetellä, niin ympyröin "ryntäät" teille vihreällä ;)Niin ja huomasiko kukaan tissien ihmettelyltä toista asia... Essien lakkapullo oli jäänyt vähän auki. Saa nähdä onko tuo pohja mennyt ihan jankiksi, nyt kun itse huomasin asian ja kävin sen sulkemassa lakkalaatikossani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...