sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tähdellistä?

Joskus tulee ihan täysi ideoiden puute kynsien suhteen. Tiedätte varmaan kaikki blogisisaret mistä puhun ;) Edes Pinterestin tai Nail Art Galleryn selaaminen ei vaan auta, mikään idea ei nyt inspiroi eikä tunnu hyvältä eikä huvita! Mulla oli alkuun näiden kynsien kanssa juuri sellainen olo. Niinpä menin perus "turvalakkauksella" alkuun. Nudelle pohjalle violettiliukuvärjäys ja glitteriä.

Vähänhän se on tylsä ja vaisu, mutta tulipahan kynnet tehtyä. Päivän näitä katselin, ja työpäivän aikana auton päälle oli satanut ihan höttölunta.
Jostain syystä lumihiutaleista (ja niitä kuvaillessani) tuli mieleeni, että tähän päälle sopisi aika kivasti hopeiset tähdet! Miten pääsin tähän johtopäätökseen lumihiutaleista, en tiedä! :D

Mutta eikun tuumasta toimeen. Essencen tähtisabluunoilla homma hoitui tosi kätevästi ja nopeasti, koska lakkaus oli edellisenä iltana tehty, eli varmasti kuiva. Tylsistä ja melko simppeleistä kynsistä tuli näin oikeeastaan aika kivat! :)


Samaan postaukseen mun pakko myös esitellä mun vaatekaapin ihanat uutuudet! Kuvat ei tee kummallekaan oikeutta, mutta ihania ovat silti ;) Alempana oleva mekko on edestä ihan perusmusta, mutta taka on painettu vetoketju, joka aukeaa tosta pepun päältä. Aivan ihana, nyt vaan pitää odotella kesää ja legginssi kelejä, että se pääsee oikeuksiinsa!

4 kommenttia:

 1. Tiedätkös, nuo sinun kyntesi ovat innostaneet minua kasvattamaan pitemmät kynnet ja hankin sellaista tehokasvattaja-lakkaa eräästä meikkifirmasta, jonka jälleenmyyjiä on vähän joka paikassa ;) Ja nyt pari viikkoa vissiinkin käyttänyt ko. lakkaa ja kynteni alkaneet kasvaa vauhdilla vahvoina! aiemminhan ongelmana oli lohkeilu aivan siis verille asti ja laatoittuminen. (on kilppari-ongelmaa, joten ei ihme). ai että mä odotan, että pääsen tekemään noiden sun ideoiden mukana omia kynsiäni! Nyt jo ekat lakkaukset kynsilakkaa tehty ja ei enää ruma ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla että inspiroiduit noin kovasti! :) Kiva että kasvattelu on lähtenyt noin hyvin käyntiin, se on usein se vaikein vaihe! Nyt vaan kovasti lakkailemaan ja laitat sit omaan blogiin kanssa tuotuksia näkyville ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee aikaa, ennenkuin kehtaan näitä näyttää julkisesti, mutta sitten vuoden kahden päästä. ;D

   Poista
  2. Äh, jostain pitää alottaa, kokeilemaan ja kuvaamaan vaan! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...