tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun Livbox.


Mun ensivaikutelma tämän kuun Livboxisista oli ihan että, wau! Täähän on täynnä! O.o Ja se kätkikin sisäänsä vaikka mitä. Ainakin musta tuntui siltä?


Nää oli tosi mielenkiintoiset! Kiva saada testiin. Mä tykkään käyttää erityisen paljon näitä hiuksia korjaavia tuotteita ja näitä en ole vielä ikinä kokeillutkaan. Näiden hinta oli myös ihan kohtuullinen ainakin FeelUniquessa.


Nojoo, BB-voide. Kai tätä pitää nyt sitten kokeilla, mutta en tiedä. En oikein ole lämmennyt näille ;) Ja en tykkää työpäivinä käyttää muuta kuin silmämeikkiä, ne kun tuppaa vaan leviämään.Tämä lähtee ihan suoraan kiertoon huomenna ensimmäiselle työkaverille joka tulee vastaan. En voinut sietää sitä Cherry versiota ja tätä en (sori nyt vain) aio edes kokeilla :D Se kirsikka oli jo niin hirveä kokemus. Hyi! Blistexiä sen pitää olla, aina ;)Just aamulla heitinkin pois sen edellisen täysikokoisen Livboxissa tulleen Favoran käsivoiten, joten loistava ajoitus. Tämäpä pääsekin siis sen seuraajaksi töihin :) Muistaakseni olenkin tätä joskus joltain kaverilta kokeillut ja oli kyllä melkoista jankkia. Mutta kokeillaan, voi jopa hyvin olla että muistan väärin!Tätä mulla on ollut talvella kynsinauhojen tehokosteuttajana! Tosin vain samanlaisena pikkutuubina, kun sain sen jonkun lehden mukana. Mutta on niin riittoisaa tavaraa, että siinä käytössä kestää pitkään. Ja toimii kyllä hyvin siinä hommassa ja otan mielelläni uuden purkin lakkalaatikkooni pyörimään :) Ehkä tämän jälkeen jo täysikokoisena...

Tässä kuussa muistettiin myös ystävänpäivän hengissä myös Boxin tilaajien miehiä, isiä tai veljiä.
Mä niiiiin haluan mun Mr.Tiikeriankkani kokeilevan tätä! Kuvaus kuulostaa tosi hyvältä! :)Se on shampoo miehille? Voiko tästä nyt ihan hirveästi muuta sanoa :D Tuskin kenessäkään mitään suuria riemunkiljahduksia aiheuttaa, mutta onhan se aina kätevä olla shampoota matkakoossa. Tuoksuu vähän joltain niinkun... Joltain kasvilta, johon joku on suihkuttanut Axea.

Semmoinen Boxi, mitä mielipiteitä herätti? :) Saitteko te tällä kertaa jotain eri tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Tykkäsin kyllä ite boxista ja miehen tuoksunäyte oli eri =)

  VastaaPoista
 2. Mietin, että voisithan sä arpoa noita ei niin sulle tarkoitettuja täälläkin, jotta me ei niin livboxissa olevatkin voisimme koklata niitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh, totta :) Sit vaan pitäis koota niista vähän isompi paketti, koska noi nykyiset postimaksutkin on aika suolaiset, niin ihan ihan jo kk olis varaa lähetellä niitä O.o

   Poista
 3. Tän kuun boksi oli ihan mieletön. :) Mullakin oli vaan tuo tuoksunäyte eri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erityiskiva boksi! :) Niin mä kattelin kanssa sun postauksesta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...