keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Anti-valentine's day-kynnet.

No nää ei nyt ehkä ihan varsinasesti ole epäystävänpäivä kynnet, koska tein nämä oikeasti ystävänpäiväksi! Mutta unohtui tietysti julkaista nämä ajoissa. Niinpä niin :D Mies oli kipeänä ystävänpäivänä, joten oltiin vain kotona, katsottiin kaksi ensimmäistä PotC-elokuvaa ja hotkaistiin koko pussi juustonaksuja ;) Pari korttiakin jopa lähetin, suklaapatukan kera! Mites teidän muiden ystävänpäivät meni?

Miksi mulle käy nykyään aina niin, että ruttaan kynnet jotka oon juuri tehnyt?! Enkä edes tajua sitä, silloin kun tilanteen olisi vielä voinut pelastaa! Ehkä sekin on syynä tähän kynsimasikseen, kun tuntuu että kaikki lakkaukset menee jotenkin pilalle..?

Ainiin muuten. Tässä ON kuiten ONKIN pohjalla se minun projektilakkani. Ja aavistukseni auki jääneestä korkista osui oikeaan. Se on ihan hirveää jankkia, ja sitä oli äärimmäisen vaikeaa ja venyvää saada nätisti kynsille. Joten nämä tosiaan olivat viimeiset kynnet, jossa sitä tahmaa on enää käytetty. Nyt siis taas "täydellisen nudelakan" metsästykseen. Kellään ideoita...? ;)
8 kommenttia:

 1. EIKÄ!? Siis apua! nämä ovat UPEAT!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! :) Musta tuntuu kans, et onnistun nykyään sohaisemaan kynnet johonkin ja sitten lakkaus epäonnistuu. Vaikka kuinka varoisin. :( Ystävänpäivä meni oikein mukavasti, kun matkustin toiseen kaupunkiin tapaamaan ystäviä, joita en ollut hetkeen nähnyt! :) Oli kunnon YSTÄVÄNpäivä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mäkin olin olevinaan niiiin varovainen, ettei vaan osuis mihikään.. Elämän kevät sentäs >8( no mut sehän oli sit oikein mukava ystävänpäivä! :)

   Poista
 3. Ihanat! :) Ja suosittelen todellakin pikakuivattajia. Ainakin Seche vite kuivattaa sen verran nopeesti, ettei haittaa yleensä, jos jonnekin tökkäsee. Ellei ihan minuutin päästä Sechestä tökkää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Näissä on Chinan pikakuivattajaa, en tykännyt tosta Sechestä ku se kutistaa aina kaikki mun lakkaukset ja menee pullossa hirveän nopeasti pilalle. Tai siis tämä on mun mielipide, joillain se tuntuu toimivan paljon paremmin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...