keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uudenvuodenkynnet ja vähän aiheen vierestä.

Aloitin uudenvuoden tälläisillä kynsillä, jotka tein sointumaan juuri uudelleen värjättyyn tukkaani ja silmämeikkiini. Oltiin lähdössä illasta syömään keskustaan, niin tein meikin samanväriseksi kun nämä kynnet jo heti aamusta. Kuva tietysti unohtui, mutta töissä sain muutaman kehun asiakkailta, että onpas mulla hiukset ja meikki nätisti samansävyiset ^^ Odotettiin ihan hirveää ruuhkaa, mutta ravintolassa oli tyhjä kun mentiin sinne... Meni vähän hukkaan se pöytävaraus :D Käytiin Martinassa, tämä oli nyt kolmas kerta kun siellä on tullut käytyä. Ja aina yhtä taivaallista ruokaa kyllä pöytään tullut! Jos tykkää tulisesta, niin kokeiltaa Pasta Salsiccia, se on ihan älyttömän hyvää.

Kynsiin lainasin inspiraatiota siitä äidiltä joululahjaksi saadusta kirjasta, mutta tein kuitenkin omanlaisen toteutuksen :) Jatkossakin, jos olen ottanut vaikutteita tuosta kirjasta niin voisin laittaa teille kuvan myös tuosta kirjasta.

Joku ainakin oli kiinnostunut siitä paahtimesta jonka sain joululahjaksi, niin se on siis tälläinen ;) http://www.apulantashop.fi/thumb-6132/ap_toaster_final.jpg?width=320

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...