keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tukkajuttua.

Nyt kun kaikki juhlapyhät ja uudetvuodet ja muut on juhlittu, on varmaan tosi kiva aika kertoa pari hiusvinkkiä :D

Mä olen oikeasti maailman huonoin laittamaan hiuksiani yhtään mitenkään. Siis ihan oikeasti. Mutta ajattelin nyt jakaa teidän kanssa pari hiustenlaittovinkkiä, jotka jopa minä(!) saan toimimaan.

Aloitetaan jo ehkä joillekkin tutuksi tulleella nutturavalkilla.


En muistanut pelkästään tätä postausta varten ottaa kuvaa tuosta eBaysta poistamastani nutturavalkista, mutta tuossa on kuva jossa näkyy vähän muutakin eBay-shoppailua ;)
Hintaa tuolle donitsille tuli muistaakseni 85centtiä, jotan raaskin ostaa sen kokeiluun. Jos haluatte itsellenne poistaa sellaisen, niin hakusanalla "hair donut" löytyy.

Sitten jo melkein vain jo melkein kulttimaineeseen noussut sukkanutturan ohje käyttöön ;)  Itse viimeistelin tämän vielä suunnilleen puolella pullolla Aussien Instant Freeze hiuslakkaa. Hyvin pysyi koko illan!Toinen eBayn ihmemaasta löytyvä jutska, jonka olen käteväksi todennut on "spin pin"

http://4.bp.blogspot.com/_VfuoD8l4YNQ/TCu4kFkNY-I/AAAAAAAACzQ/DgajVeySw6s/s1600/spin%2Bspin.JPG
Itse olen omani shoppaillut Kanadasta, mutta näitä löytyy myös eBaysta. Niitä löytyy erillaisia, erivärisiä ja joissain on joku helmi tai muu koriste päässä. Harkitsen itse vielä jonkun helmiversion shoppailua ;)

Täältä Härmästä näitä ei taida saada, mutta nää on oikeasti niin loistava keksintö! Pyörittelet vaan tukan jonkulaiselle nutturalle, ja pyörittelet nuo pinnit paikalleen. Jos kaipaat tutoa näiden käyttöön, YouTube auttaa, kun hakuun pistää "Spin pin" ;) Mutta oikeasti, nää on niin helpot ja yksinkertaiset käyttää, ettei toista. Itse menin kuvauskerralla vähän "sootaisemmalla" versiolla. Ja Pysyy muuten nuttura saletisti koko päivän!


Koska mä olen niin surkea laittamaan tukkaa, niin musta on erityisen mukavaa, jos se tapahtuu vähän niin kuin itsestään ;) Joten yönyli kuivuvat kiharat on ihan must juttu mulle! Kaikkein kivoimmat ja helpoimmat ja mukavimmet nukkua on ehdottomista olleet nämä kiharat! Pinterestin syövereistä löytynyt tuto, jonka kuvasarjan jaan teillekkin :)

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/09/8c/7a/098c7a6c8e6770c3188999ec7bbc6378.jpg

Tuo panta päässä mulla oli olo kuin 80-luvun rokkarilla, kun otsis roikkui siitä yli, mutta mitäs pienistä!Siis juu, työpaikan vessahan on ihan mahtava paikka kuvata omaa hiuspehkoansa. Joo. Mutta aamulla vain availin tuon pannan päästäni, haroin vähän kiharoita auki, hiuslakkaa päälle ja valmis! Kuvat on tosi huonot, mutta kyllä siitä edes vähän kiharat tuli ;) Tykkäsin tästä kovasti tuollaisena arkikampauksena tai ei niin juhlallisena juhlakampauksena. Tai tietysti pohjana vaikka nutturalle.

Pari ihan peruskikkaa, joilla saa nopeasti edes jotain jujua tukkaan, on erilaiset ponnarit ja huivit. Erilaisia "erikoisponnareita" saa eBaysta suunilleen eurolla, itse olen kotiuttanut itselleni nuo pääkallot :) Näitä löytyy hakusanoilla "hair ponytail holder" tai "hair bobble."Huivi on shoppailtu joskus kirpparilta.


Ei ehkä niin nopeat, mutta kuitenkin helpot kiharat saa tehtyä myös lämpörullilla. Itse pyysin toissa jouluna joululahjaksi lämpörullat, ja sain ihan huiput Remingtonin rullat!


Ei muuta kuin rullikset lämpenemään (menee ehkä n.5min) ja sitten ne rullataan hiuksiin samaan tapaan kuin paplarit. Tosin näiden kanssa saa vähän varoa sormiaan, ettei polta itseään. Nimensä mukaan ovat vähän lämpöisiä! Ja seuraavat kuvat on tosiaan otettu nopeasti, koska olin todella lähdössä tällä tukalla ulos ja oli ehdittävä bussiin ;)Tässä mun versiossa ei ollut tarkoituskaan saada aikaan mitään maailman siisteimpiä ja näteimpiä kiharoita, vähän "messy look" oli ihan haettu. Mutta jos haluat siistit ja nätit kiharat, sekin onnistuu näillä helposti! Kierittelee vaan rullat tasaisemmin, tiukemmin ja nätimmin päähän.

Kun rullat on päässä, anna olla n.30min. Tässä välissä ehdin vaikka meikkaamaan...... Ja pakkaamaan laukun valmiiksi...


... Ja askartelemaan itsesi kenkiisi...


Ja kun ne on tehty, avaa rullat, haro kiharoita auki ja tadaa! Kiharat valmiit ;) Itse lisäsin vielä pitsipannan, hiusklipsin ja hiuslakkaa. Ja juoksin bussiin.


Jaksoiko kukaan lukea loppuun asti? :D Saiko tästä tekstista mitään tolkkua, tai oliko siinä mitään lainkaan kiinnostavaa? :)

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...