perjantai 10. tammikuuta 2014

Sydänkynnet ja taas ot.

Teki mieli kokeilla uusia eBaysta kotiuttamiani niittejä, ja päätin tehdä niiden kanssa jotain tosi yksinkertaista. Päädyin siis pelkkään mustaan pohjaan, johon vedin yhden hopeisen viivan ja viivan päähän sydänniitti! Tosi nopeat, helpot mutta silti kuitenkin mun mielestä kivat kynnet :) Tarkoitus oli se, että sydämet näyttäisi "roikkuvan" tuon hopeisen viivan varassa, mutta siitä en tiedä onnistuiko se.

Seuraavana aamuna, kun nämä kynnet oli tehty, menin töihin. Meille kerrottiin aamusta, että uutenavuotena oli yksi ylemmän portaan työntekijä poistunut keskuudestamme. Mielestäni nämä kynnet sopivat hyvin myös siihen hiljaiseen hetkeen, joka hänen muistolleen pidettiin.

Porukat kävi Virossa, ja minä pyysin tämmöisiä tuliaisia!


Ai että minkä väristä lankaa! Niin ihanan kirkasta ja mukavan tuntuista. Olen ihan pähkinöinä näistä!  Ja koska porukat aloitti herkkulakon, varastin myös suklaalevyn mukaani ;)


Joulun pitkinä pyhinä sain myös kollegalleni tilaustyönä tehdyt kynsikkäät valmiiksi :) Neuloin näihin myös tuollaiset läpät, että nämä saa myös lapasiksi. Toivottavasti miellyttää saajaa!

Nakukynnet o.o

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö ookkin! :D Mä en vaan keksi mitä siitä tekisin... Kun sen pitäisi olla jotain tosisuper kivaa, jota tulisi käytettyä paljon, että saan ihastella tota lankaa vielä valmiina tuotteenakin ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...