perjantai 31. tammikuuta 2014

Pilaantuneet hedelmät.

Tiedättekö sen tosi ikävän tunteen, kun teet illalla ennen nukkumaan meno kynnet, joihin olet ihan tyytyväinen. Sitten menet nukkumaan, ja yön aikana on tapahtunut... Jotain?! Lakka on kuplinut, pikakuivattaja on vetänyt sen irti kärjistä ja tyynykin on painanut rutun kynsiisi, vaikka olit ihan satavarma, että kynnet oli kuivat kun menit sänkyyn! Minä nimittäin tiedän! :D Ainakin nyt.

Tää on taas tätä, että ihan oikeasti, nää oli kivat! Mutta sitten menin nukkumaan. Ajattelin nyt kuitenkin julkaista kuvat näistä, ihan vaan vaikka teitä huvittaakseni ;) Kerrankin olisin kehitellyt jopa itseäni miellyttävät fimokynnet...

Tässä oikeassa kädessä näettä, että etusormessa on ruttu kärjessä, ikiivifimon vieressä on joku ihme ruttu/painauma/joku ja mitähän lie tapahtuu tuon ison sitrusfimon vieressä... Vasemmassa taas näemme, että miten tämä rupesi oikein iloisesti kuplimaan! :D Näytti ihan siltä, kun olisi isolla neulalla reikiä pistellyt lakkaan. Ja pikkurillistä on lähteänyt lakka pakenemaan kärjestä.4 kommenttia:

 1. Hauskat! toi on sitä elämää... aina ei voi onnistua. Oppii kuitenkin aina jotain.

  VastaaPoista
 2. Aina ei tosiaan voi onnistua! :) Mutta ei se niin vakavaa ole!

  VastaaPoista
 3. Harmi, että kävi noin. Tosi kivoilta näyttää silti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kyllä vähän harmitti, mutta ei sille voi mitään! Kiitti :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...