tiistai 14. tammikuuta 2014

Kuplakynnet.

Livboxissa tuli joulukuussa koko kynnen kynsitarroja arkillinen. En saanut kirjoitettua juttua joulukuun Boxista niiden armottomien ylitöiden ja joulukiireiden ohella, mutta nyt saatte juttua näistä kynsitarroista!


Tietenkään en avaamattomasta paketista muistanut ottaa edes kuvaa, mutta tämä saa nyt kelvata ;) Näitä tuli ilmeisesti ainakin muutamaa erillaista, mutta minä sain tuollaisia värikkäitä palloja kirkkaalla/läpinäkyvällä pohjalla. Mallailin hetken erilakkoja tämän pohjalle, koska hiukan kellertävän sävyiset omat kynteni tuskin olisivat olleet ihan hirveän imartelevat näiden seurana. Lopulta päädyin vaaleanpunaiseen pohjalakkaan.Päivänvalossa otettu kuva, mutta ei voi sanoa, että auringon valossa.


Musta nuo pallot näytti ihan kuplilta! Ne on siis jopa vähän kohollaan kynnestä. Nämä oli yllättävän helppo saada kynsille. Mutta osa syy voi olla se, että näissä ei ollut varsinaista kuviota, jota kohdistaa. Ja että kun ne kuplat tosiaan oli kohollaan, niin ne ei antaneet tarran kovin paljon mennä ruttuun. Toki ne parista kohdasta meni silti, mutta huomattavasti paremmin nämä istui kynsille, kuin edelliset koko kynnen tarrat, jota joskus kokeilin.

Sellainen pikku vika näissä vaan oli, että jos tarra katkesi kuplan keskeltä, niin se puolikas kupla oli muuten pirun terävä! Yöllä kun hieroin unessa silmääni, niin sain pienen haavan silmäluomeeni näistä... Seuraavat pari päivää mentiinkin sitten pelkällä rajaus + ripsiväri linjalla kun luomiväriä ei oikein raaskinut siihen kipeään silmään laittaa...

Näin ollen kynnet meni siis heti seuraavana päivänä vaihtoon, koska en halunnut raapia enää itseäni enempää rikki o.o Näiden pois repiminen tuntui erittäin inhalta, hyi! Mutta lähtivät kuitenkin kivasti yhtenä kappaleena irti.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, ihan kivat joo, mutta en tykännyt oikein kun ne raapi ;)

   Poista
 2. Mulle tuli boksista samanlaiset. Olivat ihan nätit, mut en kyllä niitä ongelmitta saanut kynsille. Osa kynsistä jäi vähän rumiks, vaikka tein ihan ohjeiden mukaan. :D En tiedä ovatko muutenkaan kynsitarrat ihan mun juttu, mut olihan noita hauska kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei noi kynsitarrat ihan munkaan juttu olleet, mutta kiva niitä on aina välillä kuitenkin kokeilla ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti :) Vaikkei näistä hirveästi voi kredittiä itselleen ottaa, kun oli tosiaan valmiit tarrat :'D

   Poista
 4. Oi, onpas nää omalla tavallaan aika ihanat! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...