sunnuntai 12. tammikuuta 2014

e.l.f. höpöttelyä.

Koska edellisen arvonnan yhteydessä pyydettiin lisää juttua nettikaupoista, niin tässä postaus elf Cosmetics, eli e.l.f.istä. Tämä on usealle lukijalle varmasti jo tuttu kauppa, mutta ajattelin silti siitä hiukan kirjoitella.

Ensimmäisenä kannattaa vaihtaa valuutaksi euro, se on usealle meistä vähän tutumpi valuutta, kuin Brittien punta ;) Se onnistuu yläreunasta "Currency Check (GBP)" pudotusvalikosta. Ja seuraavaksi me huomaamme erityisen edulliset elfin hinnat! Kaikki elfin tuotteet on tosi halpoja, mutta jos haluaa ne vielä halvemmalla, kannattaa rekisteröidä itsensä ennen shoppailemista ja odotella sähköpostiinsa tupsahtavan jonkinlainen alennuskoodi. Koska niitä tulee suunnilleen kuukauden välein, milloin kaikki tuotteet -20%, milloin 40% ja milloin jopa 50%! Tästä johtuen tosin paljon tuotteita saattaa olla loppu. Itse en ole tainnut koskaan tilata tuolta mitään ilman alekoodeja, koska niitä oikeasti syytää sähköpostiin ihan kokoajan.

Toinen juttu, mikä elfiltä tilaillessa kannattaa muistaa, että "sävykuvat" on muuten ihan perseestä. Esimerkiksi, jos katsot kynsilakkoja, suosittelen Googlaamaan lakan swatchit. Niitä löytyy netistä paljon, osasta jopa elfin omalta Facebook-sivulta. Elf on kyllä huomattavasti parantanut noita sävyjä realistisemmaksi siitä, mitä ne aikaisemmin oli, mutta ainakaan minun mielestäni ne eivät nyt ihan paikkaansa pitävät ole vieläkään. Ainakin kynsilakat ja huulituotteet suosittelen tarkistamaan etukäteen.

Postituskaan ei ole kovin kallista. Europe Standard postitus maksaa 3,95£, eli suunnilleen 5€. Tai jos tilauksesi on olu 40£, niin saat postituksen ilmaiseksi ja seuranta koodin kaupanpäälle, eli Europe Recorded postituksen. Sen voi toki myös halvempiin tilauksiin valita vaihtoehdoksi hintaan 7,95£. Paketit on mulle saapuneet aina noin viikossa. Ja aina kaikki on ollut ehjänä. Tilauksen voi maksaa Visa Electronilla tai PayPalilla, molemmat toimii oikein mainiosti.

Loppuun vielä pari tärppiä, mitä itse kovasti suosittelen tilaamaan.

Lengthening And Volumising Mascara
Aivan loistava ripsiväri! Käytän tätä tällä hetkellä jokapäiväisessä meikissäni.

Eyelid Primer 
Halpa ja toimiva luomivärin pohjustaja. Tätä saa nykyään oikein erisävyissäkin, wau! Itselläni on käytössä sävy "Sheer"

  2 In 1 Conditioning Gloss

 Aivan loistava huulikiilto, jossa on runsaasti pigmenttiä, ja joka tuntuu hyvältä huulilla. Mutta muistakaa Googlailla, että miltäs ne sävyt oikeasti näyttikään.

Mineral Infused Face Primer 
 Wau, tästäkin on nykyään erisävyjä! Mulla oli itsellä käytössä ihan läpikuultava. Mutta paras koskaan kokeilemani pohjustus esim. meikkivoiteelle.

Jäikö kysyttävää? :) Heitä kommentilla, jos jotain jäi, niin lisätään postaukseen!

Ihana pienen pieni Blogger halusi laittaa tähän postaukseen valkoisen taustan tekstille, jota en saa kuollaksenikaan pois... No menköön sitten näin. 

Niin ja juu, minähän en muuten hyödy millään tavalla mitään tästä postauksesta. Että senkin klikkailette linkkejä, ne on vain helpottamaan asioita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...