tiistai 10. joulukuuta 2013

Sinistä joulua?

Yksi kynsistä otti vähän pahemman puoleista damagea, joten päätin, että kaikki saavat nyt lyhentyä hiukan. Menee aina hetki tottua kun lyhentää kynnet o.o

Tällä kertaa halusin jotain yksinkertaista kynsille. Joten kokeiluun pääsi KoneHelsingin toinen kokeilematon glitteri :) Lakassa on sekä violetteja, että hopeisia glittereitä, mutta sininen pohja taisi olla hiukan liian samansävyinen violettejen kanssa, että ne kunnolla näkyisi.


Viime aikoina on myös töissä ollut kamala hässäkkä ja tiedän ettei se ainakaan yhtään helpota tästä eteenpäin! No, ylityökorvaukset on oikein tervetulleita tähän talouteen, joten siinä mielessä ei voi valittaa. Kynsien laittoon vaan ei meinaa riittää energiaa, ja neuloosiokin vaivaisi. Joten kahden harrastuksen kanssa pitää koettaa tasapainoilla ;)

Näin ollen siis voipi olla, että tämä loppu vuosi mennään vähän hiljaisemmin bloggaillen. Mutta ei hätää, palaan takaisin kunnolla alkuvuodesta, siihenkään ei kuitenkaan ole kuin viikkoja! Ja josko sitä alkuvuodesta taas arvontaa järjestelisi.... :) Mutta ihan kokonaan minustakaan ei pääse eroon, koska muiden blogejen lukemiseen ja kommentointiin löytyy vielä vähän energiaa.

Mun oli tarkoitus esitellä tässä postauksessa mun "viralliset joulukynnet," jos kävisi niin, että yhtäkään postauksta ei ennen joulua tule näpytettyä, mutta ne oli ihan täydelliset fiaskot :D Tarrat meni ihan mihin sattui ja lähti irti melkein samantien o.o Mutta jos tämä jää tämän vuoden viimeiseksi tämän blogin postaukseksi, niin..

... Sinistä joulua kaikille! ;) Ja tosi söpöä ja mukavaa uutta vuotta.

6 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään tuosta glitterlakan sävyistä ♥
  Vaikee se on kyllä yhdistää mihinkään sävyyn, juuri noiden violettejen gllittereiden takia. Mutta mielelläni kyllä tuijottelen tuota pullosakin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti lakka, mutta tosiaan aika haastama "parittaa" :D

   Poista
 2. Upeat kynnet ja upea väri! Kiva katsella kauniita kynsiä ja haaveilla, jotta ollappa itselläkin tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eipä sitten kun kasvattaan kynsiä ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...