torstai 14. marraskuuta 2013

Viivoja, palloja ja violettia.

Joskus kynnet onnistuu parhaiten, kun ei ole yksinkertaisesti mitään visiota, mitä lähteä toteuttamaan. Ja juuri niin nääkin kynnet syntyi, ihan vahingossa. Ajattelin, että vaaleaa violettia ei ole kynsillä ollut hetkeen. Ja Bones-jakso, joka taustalla pyöri niin sattui olemaan Wizard of Oz-aiheinen, joten muistin että Chinan Wizard of ooh ahz returns-kokelmakin on viime aikoina jäänyt melko vähälle huomiolle, jos Ruby Pumpsia ei lasketa. Ja decalsit on aina ihan ookoo. Suditaan vielä muutama viiva tohon kynnelle... Ja pari palloa. Hei, valmis! Ja lopputuloskaan ei ollut hassumpi :)

Tuota C-C-Courage lakkaa laatikosta kaivaessani tunsin itseni tosi älykkääksi, kun mietin puoliääneen, että missä hitossa mun rohkeuteni on... :D Mutta sieltä laatikostahan se sitten loppujen lopuksi löytyi!10 kommenttia:

 1. Ihana sävy ja kauniit kynnet! WAUDE! Vielä kun saisi nämä minunkin töpöt kasvamaan ja tuollaisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No sekin on jo pieni ihme, että mun kynnet kasvoi noin pitkiksi :D Tuskin kyllä kauaan kestävät kunnes töissä sattuu vahinko ja kaikki on taas lyhyet..

   Poista
 2. Upeat! :D Ja se on kyllä ihan totta, et joskus kynnet onnistuu paljon paremmin, kun ei oo mitään tarkkaa visiota tai suunnitelmaa (pätee muihinkin asioihin kuin vain kynsiin. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep! Joskus asiat tosiaan luonnistuu parhaiten ilman suunnitelmia ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...