lauantai 2. marraskuuta 2013

The Blue!

Te ette usko tätä. Ainakaan te aktiivisesti blogiani pidempään lukeneet. Mä löysin täydellisen sinisen lakan. Siis sinisen. Oikeesti. Se on aivan ihana. Eikä edes China Glazen! :D

Se on nimittäin O.P.I.n DS-sarjan Magic. Se on niin kaunis ja kimaltava. Ja sininen. Okei, siinä on myös violetti flash, mikä voi ehkä vähän vaikuttaa mun mielipiteeseeni tästä lakasta, ja olla se juttu, mikä siitä tekee mun mielestä täydellisen. Mutta ei se mitään, se on silti täydellinen sininen kynsilakka. Ja se muuten pysyy kynsillä aivan loistavasti! Mun menossa se pysyi ihan normityöviikolla kolme päivää lohkeamatta. Saatte muutaman kuvan ihan vain tästä murusesta yksinään kynsillä ;) Ja tuona nimenomaisena päivänä, kun kuvat on otettu, keliä pystyi kuvailemaan vain yhdellä sanalla. Loskapaska. Ja silti, ilman pienintäkään auringon pilkahdusta räntäsateessa, se kimaltaa noin ihanasti!


Mutta enhän mä tietenkään taaskaan tapani mukaan malttanut oikein olla koristelematta... Seuraavana päivänä piti jo päästä vähän laittamaan ;) Olin tilannut Essencen kynsiniittitarroja, ja ajattelin että "Hei! Näähän on varmaan tosi kätsyjä ja nopeita heittää kynsille!" Väärin. Niitit ei suinkaan olleet tarroja, vaan paksulla... Limalla kiinni arkissa. Siis sellaisella, millä on näytepussukat kiinni naistenlehtien sivuilla. Eihän sitä sillä voinut sillä kynsille laittaa kiinni, ei se pysynyt ollenkaan ja se mömmö oli siellä niitin pohjassa ihan epätasaisesti, joten koko tähti oli kenossa o.o Eipä siinä sitten muuta, kuin just lakatuilla kynsillä repimään limaa irti niitin pohjasta... Pienen tai keskikokoisen kiroilun säestämänä se sieltä kuitenkin lähti!
Toivottavasti kukaan ei eksynyt tätä postausta lukemaan Googlen avustuksella luullen löytävänsä juttua kondomeista... ;) Ja tämä oli muuten tämän blogin 300. postaus, jei!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö ookkin?! koristelutkin olii han söpöt :) Tulipan kokeiltua niittejä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...