keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Romantique.

Silmiini on pari päivää jostain syystä osunut jatkuvasti Chinan Romantique lakoilla tehtyjä kynsiä! Joten päätin ottaa sen jonkunlaisena johdatuksena, ja kaivaa ne itsekkin lakkalaatikostani. Mä jotenkin myös tykkään kovasti tuosta kokoelman nimestä. Ja täähän on siis ilmestynyt jo vuonna 2009, jos joku ihmettelee miksei ole kuullutkaan. :D Ehkä vähän helppoon ratkaisuun näiden kanssa päädyin. Mutta hei, ei aina voi keksiä kaikkea hienoa ja uutta ja ihmeellistä, ihan kivat nääkin kuitenkin on?


Psst. Huomasiko kukaan, että mähläsin keskisormen johonkin, ennenkun lakka oli kuivaa ja jouduin korjailemaan sitä? ;) Koska käytiin tästä keskustelua miehen kanssa, kun kirosin sitä, että nyt yksi kynsi on pilalla. Mieheke lohdutti, että ei kukaan huomaa. Joten nyt kysymys kuuluu, huomasiko vai ei? Ihan vain puhtaasta uteliaisuudesta! :D

Pakko vielä loppuun hehkuttaa.. Koska mä en osaa tehdä ruokaa, niin tuo miespuoli on se, joka meillä kokkailee. Mun ruuista kun löytyy yleensä muovia, tai ainakin hyvin palanut pinta. Yksi sunnuntai-ilta meillä oli ruokana villisikaa, kermaperunoita ja salaattia, jossa oli fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Kyljessä oli vielä tuoretta patonkia, jonka päällä oli kanttarellituorejuustoa. (kyllä äiti, luit oikein, kanttarelli.) Oli aivan järjettömän hyvää.


6 kommenttia:

 1. Mä en olis kiinnisttänyt mitään huomiota tuohon keskisormen ryppyisyyteen, jos ei olis maininnut :D Tai ei siis sormen vaan kynnen ;) Tykkäsin niin hirveästi tästä manikyyristä!
  Mulla olis vierastamista tuossa ruuassa: en tykkää kermaperunoista, sienistä, fetasta ja villisikaa en ole maistanut :D Mutta varmasti oli hyvää :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no kynnen, joo :DD Kiitti :)
   Itseasiassa mäkään en tykkää sienistä, mutta se kanttarellituorejuusto on silti hyvää! Fetaa ilman taas ei edes voi elää <3 Tai no, melkein kaikki juustot on mun herkkuja ;) Mäkään en ollut syönyt villisikaa ennen tota ateriaa, mutta hyvää se oli! :)

   Poista
 2. No enpä huomannut ennen kuin sanoit. Ja sittenkin jouduin vähän tihrustamaan. Miehesi oli oikeassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kai se on myöntää, että tuo ukko sitten vaan tuppaa olemaan oikeassa :D

   Poista
 3. Kivat kynnet. :) Ja en minäkään tajunnu tuota ennen kuin sanoit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto, pakko se on uskoa, että mies oli taas oikeassa! :D Mutta kiitos silti ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...