maanantai 4. marraskuuta 2013

Marraskuun Livbox.

Siis mihin ihmeeseen katosi koko lokakuu?! Justhan se edellinen boxi tuli ja nyt jo mulla on marraskuun laatikko kädessä... Kuka tunnustaa syöneensä koko lokakuun?

Mutta kovin puheliaalla tuulella en ehkä ole tänään, koska kimppuuni on hyökännyt mahatauti... Siitä johtuu siis jokseenkin huonot ja pimeät kuvat, ei oikein jaksanut kuvata. Ajattelin nyt kuitenkin yrittää koota kasaan sen verran energiaa, että saan teille pikapostauksen tästä pyöräytettyä. Livbox postaukset kun on olleet luetuimpia postauksia ikinä.


Joo, jos ihmettelette miksi tuo laatikko näyttää tuolta, niin tässä on syy sille. Tuo öljy oli tosi löysästi kiinni, joten se oli valunut pitkin laatikkoa. Melkein kaikki tuotteet siis kivan limaisia ja öljyä ehkä puolet enää tuolla pullossa. Mutta ihan kiva tuote, kokeilen kyllä ihan mielelläni! Ainakin sen mitä siellä on jäljellä.


Meikkisieni. Jos ei muuta, niin tämän voi leikellä ja tehdä kynsille liukuvärjäyksiä ;) En oikein osaa käyttää näitä meikatessa, kun en käytä meikkivoidetta enkä puuteria.


Tästä voiteesta muistelisin käyttäneeni muutamankin näytepussin ja tykänneeni kyllä kovasti. Päivävoiteelle olikin juuri tarve, joten käyttöön tulee kyllä!


Hiuslakkaa menee aina. Kiva pieni matkakoko, kätsyjä reissussa tai käsilaukussa.


Mä oon jo vissiin kaksi purkkia Batisten erillaisia kuivashampoita käyttänyt. Onhan ne ihan kivoja ja niissä on usein hyvät tuoksut. Kuivashampookin on juuri loppunut, joten kyllä tää varmasti tulee käytettyä pois!

Semmonen Livbox tässä kuussa! Mitäs tykkäsitte?

6 kommenttia:

 1. Mä jotenkin tykkäsin tästä tämän kuun boxista, vaikka mielipiteitä tuntuu jakavan enemmän nehän puolelle. En kuitenkaan ole tilannut tätä, mutta nyt pitäis tilata kyllä joulukuun boksi :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mäkin ihan tykkäsin tästä boxista :) Kaikki muut tuotteet paitsi meikkisieni on semmosia, jotka ei jää vaan pyörimään nurkkiin vaan saa todennäköisesti jopa käytettyä pois ;) Toivottavasti joulukuussa on kiva livbox, ettet joudu pettymään heti ensimmäiseen boxiisi!

  VastaaPoista
 3. Harmi että sun boxissa oli tuollanen sotku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se ihan kauheen kiva ylläri ollut. Onneksi siinä pullossa oli kuitenkin vielä kuitenkin edes jotain jäljellä!

   Poista
 4. Ihania juttuja, vaikkei itsellä olekkaan tollasiin varaa. Ainahan sitä saa kuitenkin ihailla muilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin käyn aina muitten blogeissa kuolaamassa uusia ja kalliita kynsilakkoja, mihin ei tosiaan itsellä oo varaa. Sekin on ihan mukavaa välillä ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...