tiistai 12. marraskuuta 2013

Danke-Shiny Red ja vähän muutakin.

Häviävän pienen hetken www.nailsupplies.us myi taas O.P.I.n lakkoja. Mutta se hetke kesti kirjaimellisesti max. 48h... Ehdin kuitenkin oman tilaukseni siinä ajassa tekemään, ja täytyy myöntää että loppukuu syötiinkin sitten makarooneja. Mutta silti tuli paljon halvemmaksi, kun jos olisin ne Sokkarilta poistanut! Onneksi mies on niin ymmärtäväinen ja ihana, että sain silti tilata lakkani ;) Muutaman lakan olettekin jo aikaisemmin täällä nähneet.

Nyt testiin pääsi kuitenkin Danke-Shiny Red. Ihan loivastava punainen varustettuna mahtavalla nopeasti kuivuvalla ja ehkä vaatimattomasti täydellisella O.P.I.-koostumuksella. O.P.I.t olis kyllä muuten mun suosikkilakkoja, mutta niiden saaminen kohtuullisella hinnalla on suunnillaan mahdottomuus nykyään.

Näistä kynsistä yksi työkaveri kysyi, että "Miksi tuo yksi kynsi on erivärinen, loppuiko sulta lakka kesken tai jotain? Miksei noissa nimettömissä ole punaisia koristeita?" Njoo, kertooko tää että oli vähän fail-kynnet? :D


Löysin myös koneelta yhden toisetkin punaiset kynnet, jotka on tehty joskus silloin kun oman kameran laturi oli hukassa. Se on muuten edelleen teillä tietymättömillä, joten ostin uuden huuto.netistä... Ja kun se saapui kotiin, ja pistin akun lataamaan niin miehen ilme oli jokseenkin tyrmistynyt, kun se katsoi sitä viritystä. On kuulemma hänen mielestään niin vaarallisen näköinen vempele :D Mutta joo, kuvien laatu on siis vähän kököhkö, kun kamera oli tosiaan ihan silkkaa vesilintukamaa tuohon aikaan... Ja lakasta ei ole enää hajuakaan, mutta spekulaatioita saa toki esittää! Ehkä Ruby Pumps?


2 kommenttia:

 1. Tykkään enemmän näistä uusimmista punaisista kynsistä, vaikkakin ruby pumps on ihanan värinen ♥
  Kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rybu pumps on ihana, mutta mäkin tykkäsin silti enemmän noista uusista ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...