torstai 17. lokakuuta 2013

Valumaa.

Oon jo pitkään halunnut kokeilla tehdä "valumakynnet," mutta jotenkin se on aika jäänyt. Nyt kuitenkin ryhdyin tuumasta toimeen, ja kokeilin tätäkin tekniikkaa! Ja se oli loppupeleissä oikeastaan aika yksinkertainen tekniikka, kunhan muistaan pyyhkiä dotting toolia välillä.

Halusin näihin kuitenkin jotakin pientä extraa, niin tein valumat jo tutuksi tulleella Essecen mustalla hiekkalakalla. Tällä kertaa yritin ravistella pienen oravan raivolla pulloa ennen lakkaamista, että saisin hiekkaefektin kunnolla näkyviin! Kyllähän se sieltä jotenkin kuten löytyi, mutta ilmeisesti oravamojoni ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt, koska viimeksi hiekkaisuus onnistui mun mielestä paremmin... Ehkä parempi onni taas ensi kerralla :)
Mulle tuli näistä kynsistä mieleen yksi elokuvataiteen huippuhetkistä. Nimittäin Blob, suomennettuna Valuva kuolema. Katsottiin joskus miehen kanssa siitä se ihan alkuperäinen vuonna 1958 tehty versio. Onko kukaan nähnyt tätä leffaa? ;) Ja jos ette ole, niin ei hätää. Ette menettäneet yhtikäs mitään...

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...