tiistai 8. lokakuuta 2013

Lokakuun Livbox!

Lokakuu. Kuukausi, jossa mulla on synttärit ja kihlajaispäivä. Ja aivan mahtava Livboxi! Odotin jo koko viimeviikon lopun Boxiani kieli pitkällä, ja maanantaikin oli loputtoman pitkä kun Boxia ei näkynyt... Ja tänään se saapui! Kyllä kannatti odotella ;) Tässäpä siis sen sisältö.

Kuorittu Boxi.


Miten suihkusaippua voi mitenkään tuoksua näin hyvältä?! Tää on oikeesti aivan ihana O.O Tulen varmasti viettämään tämän kanssa monta onnellista hetkeä kylpyhuoneen puolella.

Favoran peruskäsivoide. Näitä nopeasti imeytyviä menee töissä, joten käyttöön tulee kyllä :)


 Kokeilen tätä mielelläni, vaikka tällä hetkellä noita kuorintoja on jo kaksi erillaista kylppärissä :D


Tän kaverin kanssa me oltiinkin jo vanhoja tuttuja! Tosin viimeksi tavatessamme Trind oli pukeutunut vanhaan asuunsa ;) Paljon tyylikkäämpi kyllä tää uusi pullo. Tykkään tästä tosi paljon ja olen monta kertaa jo miettinyt, että pitäisiköhän ostaa uusi Trindin Nail Repair, mutta aina olen päätynyt sitten kokeilemaan joten uutta.


Hoitoöljy on just se, mitä mun tukkani juuri nyt kaipaa! Se on ihan kuiva ja takkuinen, joten katsotaan saisko tämä vähän elvyeltyä sitä :) Olin harkinnut ostavani tämmöisen, mutta nyt sain kokeiltavaksi että kannattaako ;)


Pari tuoksunäytettä. Ne on aina tervetulleita, ainakin tämmöisen tuoksufriikin kotiin. Varsinkin tuo Honey on todella mielenkiintoinen! Dot ja Lola on niin ihania, että tämän nuuskuttelua odotan innolla :) Tämä on kätevästi vieläpä suihkepullossa. Tosin suihkepullot tietysti tyhjenee paljon nopeammin, kuin sellaiset joissa sitä ei ole, mistä ikäänkuin kaadetaan sitä tuoksua. Mutta jos rakastun tähän palavasti, niin onneksi ne synttärit on kohta tulossa... ;)

Mitä te tykkäsitte tän kuun Livboxista? :) Ja hei! Pysykäähän te ihanaiset lukijani siellä kuulolla, saattaa olla, että kohta olisi tämän blogin ihkaensimmäistä arvontaa tiedossa... :)

10 kommenttia:

 1. Kiva boxi tosiaan ja oot hoksannu kivasta ottaa kuvan tuotteen selostelappusesta.Tuota vois itekki käyttää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytä vain :) Aattelin, että tollein ei kenellekkään pitäis jäädä epäselväksi mikä mikin tuote on :D

   Poista
  2. Totta ja tosi kiva idea tosiian onkin täytyy muistaa ens kerralla

   Poista
 2. Tämän kuun boxi näyttää oikein kivalta, ite jätin tämän kuun kuitenkin välistä :) Ehkä vähän harmittaakin, mutta ei hirveästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin itse tosta kovasti :) No hyvä ettei hirveesti harmita! Tossa ei nyt kuitenkaan mitään niin uniikkia oo, Honeytä luukunottamatta, ettei kaupasta saa haettua, jos joku erityinen jäi harmittaan :)

   Poista
 3. Heips! Kiitos! Ihana postaus. Itse ihastuin eniten tuohon Marc Jacobsin "Honey" -tuoksuun. -Nelli / LivBox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Just oli Honey tänään töissä koe käytössä, ja voi, se on niin ihana tuoksu <3

   Poista
 4. Ja hei! Jos haluat järjestää LivBox-arvonnan lukijoillesi, niin laita meille mailia asiakaspalvelu@livbox.fi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...