tiistai 15. lokakuuta 2013

Let Me Entertain You.

Ikävä syysflunssa on pariksi päiväksi nujertanut mut melkein kokonaan pelkästään petiin ja siitä on johtunut kynsipostausten vähyys tässä kuussa ;) Mutta ei hätää, yritetään korjata asia! Flunssakin on ehkä pikku hiljaa talttumassa, niin jos sitä tässä taas virkistyisi.

Katselin lakkakokoelmaani tässä yksi kaunis päivä, ja mietin, että mitä lakkaa en ole käyttänyt piiiiitkin aikoihin. Tähän kastiin ei siis laskettu niitä lakkoja, joita en ole ehtinyt käyttämään vielä ollenkaan. Ja silmiini sattui O.P.I.n tosi ihana Let Me Entertain You. Tällä on lakattu viimeksi varmaan joku pieni ikuisuus sitten! Tämä on tilattukkin silloin, kun TransDesign, eikä Nailsupplies.us. Meinasin ensin jättää koko kauneuden koristelematta, mutta en sitten kuitenkaan malttanut ;) Tän lakan pysyvyys on muuten aivan mahtava!

Koristeiksi päätyi sitten kokeilemattomien kasasta Essencen kaksi erillaista kultaista lakkaa. My Fortune Cookiessa on oikeasti mukana myös ihan vähän punaisia pieniä glittereitä, mutta ne juuri tässä lakkauksessa näy melkein identtisen värisen pohjan takia. Mutta aivan ihana timattilakka, jossa tosi ihania eri kokoisia ja eri kultaisen sävyisiä glittereitä! Ainakin mun mielestä ne ihan vaaleimmatkin glitterit mitä kuvissakin näkyy on enemmän tosi vaalean kullan värisiä, kuin hopean :)
Voihan ärrimurri tätä Bloggeria ja sen kuvien mössöttämistä...

4 kommenttia:

 1. Ihana OPI :3 ♥ Tykkään hirveesti just tuon sävyisistä lakoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin mäkin! :D Se on oikeesti aivan hurmaava lakka <3

   Poista
 2. Kokeile noita kultalakkoja mustan lakan päälle. Mulla oli joskus semmonen kombo ja oli ehkä hienoimmat kynnet ikinä.

  VastaaPoista
 3. Huu, hyvä idea! Pitää kokeilla! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...