sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hempeitä perhosia.

Huomenta ihmiset! Jollain kummallisella mielenhäiriöllä olen tähän aikaan sunnuntai aamuna hereillä! Yleensä mun nukkuma tottumuksilla pystyn hyvin koisailemaan puolille päivin asti viikonloppuisin :D Pitäisköhän ruveta leipomaan aamupala sämpylöitä...

Ja muistakaan muuten, että arvontaan voi vielä tänään osallistua, eli jos et ole vielä sitä tehnyt, niin nyt olisi oivallinen aika! Huomenna arvotaan voittajat, jännää! :)

Mutta niitä kynsiäkin oli tarkoitus esitellä! Löysin decals arkistostani jo melko wanhoja perhosdecalseja jotka on joskus aikoinaan saatu Viva La Nailsilta. Ne kun tarjosi joskus kaikille bloggareille paketin jonka sai käydä tilaamassa kun laittoi bloginsa linkin sinne, muistaako joku tahi tilasiko sitä kukaan muu?

Mutta halusin nyt kuitenkin käyttää viimein ne perhoset pois ja päätin tehdä niihin sopivat kynnet. Perhosia oli jäljellä vain muutama violetti ja loput oli sinisiä. Näitä olin siis muutaman joskus aikaisemmin käyttänyt. Mietin hetken, että minkähän väriselle pohjalle ne laittaisin ja päädyin mahdollisimman hempeään vaaleanpunaiseen. Ja tietysti liukuvärjäykseen, joten kärjille piti saada vähän violettia. Ja ihan vähän glitteriä ;)


Mun viime viikkoni oli sen verran väsynyt ja hektinen etten oikein ehtinyt lakkailemaan kynsiä ollenkaan o.o Melkein koko viikko meni samoilla lakkauksilla! Nyt on onneksi synttärihömpötykset pois alta niin pääsen taas iltaisin lakkailemaan kynsiäni. :D Ja näin ollen saan teille taas kynsiä julkaistavaksi.

8 kommenttia:

 1. Ihanan hempeät kynnet! :) Pikkutauko lakkailussa vaan antaa lisää potkuja :) Mä ainakin saan mietittyä ja katsottua sillä välin ihan hirveästi inspiskuvia, joita sitten haluan toteuttaa :)
  ..Ja jänskättää tuo arvonta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oot kyllä ihan oikeessa, päässä ois vaikka kuinka paljon ideoita kynsille, nyt kun ei oo ehtinyt yhtiäkään toteuttaan! :D
   Muakin jänskättää huominen arvonta! Mutta onneksi on kuitenkin kolme palkintoa niin saan edes useamman kuin yhden lukijan palkita :)

   Poista
 2. Tykkään liukuvärjätyistä kynsistä todella paljon :) Itse vaihdan kynsilakkaa kerran (joskus kahdesti) viikossa ja kyllähän siinä ehtii jo "kyllästyä" ja tulee mietittyä että mitähän seuraavaksi kokeilisi, varsinkin nyt kun on tää kynsi-intoilu päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin! Liukuvärjäyksestäkin kuitekin on niin moneksi että siitäkin saa tosi erillaisia tehtyä :) Mä saatan lakata hyvinä viikkoina melkein joka ilta kynnet, koska kynnet on niin kovilla töissä että lakat lohkeilee melkein heti. Ja jos lakat on lohjenneet, niin omiin silmiin sattuu ja sitten kynnet lohkeaa helpommin. Mut kynsi-intoilun alkuvaiheessa nimenomaan kannattaa kokeilla mahdollisimman paljon uutta, se on niin hauskaa! :)

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää! :) Kivan tyttömäiset, mut värit kuitenkin vähän hempeemmät ja hillitymmät, eli tykkäisin tuollaisesta yhdistelmästä kyllä omilla kynsilläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mäkin tykkäsin tosta yhdistelmästä kovasti :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...