keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Glitterkuorrutusta.

Edellisten kynsien jälkeen tarvitsin kipeästi jotain, missä on vähän itselle mieluisempi väriyhdistelmä :D Eli siis, violettia. Ja koska ne uuden Essencet huuteli sieltä laatikosta tuhmuuksia, päätin käyttää niitä. Harakan luonteeni vielä viimeisteli tämän valinnan, eli glitteriä, glitteriä ja lisää glitteriä... Lopputulos oli aika, noh, glitterinen :D

Kokeilin uudelleen näissä kynsissä kokeiltua tekniikkaa, ja edelleen toimii! Ja on sotkuista... Alle laitettu lakka tuskin edes jäi näkyviin kaiken sen glitterin alta, mitä näihin kynsiin kasasin, mutta eihän se haittaa! Ja voi, mikä kimallus näissä kynsissä olikaan! Näitä oli pakko ihan vaan pysähtyä tuijottelemaan aika välillä.Mutta voitte varmaan jo arvata seuraavan kynsilakkojen poiston tuskan... Edes 20min foliossa muhittelu ei riittänyt poistamaan kun puolet lakasta. Kärjet oli edelleen silti ihan glitterissä. Vanulappuja meni ainakin puoli pakettia ja poistoainetta neljännes pullollinen. Hermoista ja jäljelle vain riekaleet ja aikaakin vierähti koko Muodin huipulle jakso. Ei ehkä ihan heti uudelleen, vaikka olivatkin tosi nätit!

2 kommenttia:

 1. Aww, ihanat kynnet! OwO
  Pitää alkaa suunnitella omaa versiota vaikka noilla mun vihreillä glitter-lakoilla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, vihree glitteri kuulostaa muuten tosi hyvältä! :) Laita ehdottomasti johonkin kuvaa ja mulle linkkiä niihin jos teet!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...