keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Fancy Dream.

Mulla on jonkun näköinen violettikausi vissiin menossa, kun ne nyt jotenkin tykkäisi huudella kamalasti tuolta laatikosta... Ei auta, kun vastata niiden kutsuun ;)

Yksi ilta tie vei minut, miehekkeen sekä pari ihanaistakin ihanaisempaa työkaveria vähän viihtymään kaupungille. Ilta oli tosi kiva, kiitos tytsyt jos tämän eksytte lukemaan! Tällä kertaa halusin jotain sinisempää violettia, koska mulla oli jalassa sen väriset legginssit. Kynsien pitää tottakai mätsätä asuun, jos on lähdössä ulos ;) Noita siniseen vivahtavia violetteja vaan ei mun laatikossa ihan pilvin pimein ollut, niin lakaksi valikoitui Wild and Crazyn Fancy Dream. Se ei ihan tarpeeksi nopeasti kuivunut, joten pientä kuprua on kynsillä näkyvissä. Sitten siihen päälle vielä vähän aina yhtä luotettavaa Fairy Dustia ja kärjille mustaa ja hiukan kimaltavaa Mysterious Blackia. Pikakuivattajat päälle ja valmis!


Pakko vielä mainita, että toi Wild and Crazyn pullon pohjasta otettu kuva näyttää kamalan sumealta. Mutta oikeesti, se pullon pohjassa oleva tarra on noin sumea o.o Se vaan on tulostunut jotenkin tosi huonosti, niin se näyttää tuolta oikeesti! :D Ja hei, sen arvonnan viime hetket rupee pikku hiljaa oleen käsillä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...