tiistai 29. lokakuuta 2013

Fairykynnet.

Oli taas aika käyttää yhdet decalsiarkin puolikkaat pois pyörimästä decals laatikostani. Tällä kertaa ne oli vihreät kukkaset. Joten pohjaväriksi valikoitui tietysti ja luonnollisesti myös vihreä. Löysin lakkalaatikostani taas maailman söpöimmällä tonttupullolla varustetun Clairesin lakan. Näissä on tavaraa ihan huikeat 3,5ml, joten yhden käytön jälkeen nää on käytännössä tyhjiä. Lakkasin kynnet ensin kokonaan sillä, ja sain kuin sainkin kaavittua pullosta jopa kolme kerrosta lakkaa kynsille. Ja sitten se loppui. Mutta lakka itsessään oli niin haalean väristä, että lähdin kaivelemaan lakkalaatikkoa vielä vähän lisää.

Löysin sieltä jo huomattavasti isomman pullon jotakin vaaleaa vihreää. Sitä on viimeksi käytetty joskus sata vuotta sitten, joten mulla ei ollut oikein muistikuvia, että miten hyvä lakka se oli. No, sudin sitäkin kaksi kerrosta kynsille ja lopputulos ei ihan hirveästi muuttunut :D Sekin on TODELLA vaalea. Kynsillä se näyttää kuvissakin enemmän valkoiselta kuin vihreältä.

No eipä siinä, vanha tuttu liukuvärjäys päälle. Tosin siihenkin tunnuin valitsevan aika huonot lakat, koska väri ei näytä... Noh, liukuvan? Vaan se näyttää yhdellä värillä töpötellyltä. Uskokaa kuitenkin pois vaan, eri lakkoja ne on ;)

Muistin myös näistä kynsiä lakkaillessani, että miksi en ole tuota vihreää glitteriä ihan hirveästi käyttänyt. Se nimittäin haisee. Sen on varmaan tarkoitus olla joku tosi ihana sitrustuoksu, mutta ei tauti... Mun mielestä se haisee ihan vihreältä aidolta ja alkuperäiseltä Fairyltä. Ja se tuoksuu siltä aika vahvasti. Sitrustuoksut ei muutenkaan ole ihan mun niitä suosikkeja, ja tää oli vielä jotenkin todella hyi. Haussa olisi nyt siis kelvollinen vihreä glitter lakka, onko kellään ehdotuksia mistä sellainen löytyisi? Ja mahdollisesti myös nätti, oikeasti vihreältä näyttävä vaalea sheer lakka?
6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :3
  En kyllä osaa auttaa tuossa lakka-asiassa, itse käytän nimittäin irtoglitteriä kynsissäni.

  VastaaPoista
 2. Kiitti! :) Mä saan irtoglittereiden kanssa vaan aikaan ihan hirveän sotkun :D Joo, kyllä siitä osa on kynsillä, mutta suurin osa on pitkin kämppää sen jälkeen...

  VastaaPoista
 3. Nämä on kivan väriset kyllä! :)
  Mulla ei tuu yhtään lakkaa mieleen, mikä vois olla miellyttävä sulle. :D Mikä on muuten sheer lakka? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti! Musta nää on jotenkin... Emmä tiedä, ei oikein napannu :D ainakin tuolla ameriikan maalla ne käyttää tosi läpi kuultavista ja ohuista lakoista nimitystä "sheer," niin mä olen sen aina käsittenyt :)

   Poista
 4. Tosi kivat kynnet! :) Ja pirtsakat.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...