maanantai 28. lokakuuta 2013

Arvonnan voittajat!


Arvonnan voittajien arvontahan tapahtui ihan perinteisellä nimet-paperilapulle-ja-purkkiin-tyylillä. Onnettarena toimi mun avomieheni, ja kaikki laput oli tottakai, samanlaisia. Purkkina toimi Nalle Puh-keksipurkki ja ravistelin sitä kuin hullu, että lappuset meni kunnolla sekaisin. Mies sai sen jälkeen pöyhiä sieltä mieleisensä lappusen, ja se, jonka nimilapussa lukee voittaa päävoiton. Ja se on....... Zalla!

Seuraavaksi nousi vielä kaksi muuta nimeä, joille lähtee Livbox-tilaus kolmeksi kuukaudeksi. Ja ne on...

... Darling ja Tiina!

Onnea kovasti kaikille kolmelle voittajalle, ja on teille jo laittanut sähköpostia voittojenne johdosta :)

Kiitos tietysti suuresti kaikille teille ihanille ihmisille jotka osallistuitte mukaan! Yllätyin kovasti, että miten paljon ääniä tuli. Jos olisi mahdollista niin haluaisin palkita teidät kaikki niin superkivoista kommenteista. Ja toivottavasti te kaikki, sekä uudet, että vanhat lukijat jaksatte pysyä pitkään lukijoina ja olla yhtä aktiivisia kun tähänkin asti. Ja lupaan järjestää jatkossakin teille arvontoja, tää oli niin hauskaa! :)

Mutta jos tällä kertaa arpaonni ei sattunut kohdalle, tai vaikka olisi sattunutkin, Künsii blogissa on kanssa tosi kiva arvonta menossa. Siihen pääset osallistumaan TÄSTÄ. Ja sen palkinto näyttää tältä.


Myös ihanassa Heidin Something Can Go Wrong-blogissa on oikein kaksin kappalein tarjolla palkintoa arvonnassa! Se puolestaan löytyy TÄÄLTÄ. Nyt on tosi herkut palkinnot luvassa täällä!


5 kommenttia:

 1. Jäin kyllä tosissaan tuijottamaan sitä sähköpostia suu auki. :D Harvemmin suosii arpaonni, mutta joka tapauksessa tää on tosi mieluinen voitto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nyt osui onni kohdalle! :D Hyvä että on mieluinen! :)

   Poista
 2. Tulin väsyneenä kotiin työharjoittelupaikasta ja voi vitsi, et olin fiiliksissä voitosta! :)

  VastaaPoista
 3. En ollu uskoo silmiäni tai korviani tai yhtään mitää kun luin ton sähköpostin tänää! En oo ikinä voittanu missään mitää joten tosi upeeta! Laitan sähköpostia takaisin tänää illalla.. Kiitos tosi paljon!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...