lauantai 28. syyskuuta 2013

Punaista.

Löysin aivan ihanan punaisen kynsilakan. Taas. Tällä kertaa Essencen Fame Fatal oli se, joka sulatti sydämeni ;) Aivan loistava koostumus ja väri. Niin klassinen punainen lakka, ilman että se on liian oranssinpunainen mun makuuni. Sen takia saatte näistä kynsistä näin monta kuvaa, vaikkei näissä nyt mitään erikoista kuvattavaa sinäänsä ollutkaan. :D

Tilailin tässä siis taannoin pari lakkaa kosmetik4less verkkokaupasta, joten jatkossa nähdään varmaan Essenceä yhä enenevissä määrin ;) Shoppailukokemukseni muutenkin tuosta verkkokaupasta olivat erittäin positiiviset! Postarit on vakiot, joten siitä ei tarvitse huolehtia paljonko niitä tulee. Tuotteet oli tosi hyvin pakattu, ja paketti tuli ihan suht nopeasti, eli vallan mainio nettipuoti :)

Pakettiin tuli myös klikkaltua Essencen nail art lakkoja. Niissä on tosi hyvä pieni ja tarkka suti, mutta lakka itsessään on aika pirun juoksevaa. Sai varoa, ettei sudin varresta tipu lakkaa kynsille. Ja ettei ota liikaa lakkaa kerralla sutiin. Mutta olivat kuitenkin tosi peittäviä, vaikka koostumus olikin aika löysä.


4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Pitää kokeilla ite säätää jotain tuon tapaista, mutta vaikka sinisellä pohjalla... Punanen kun ei oo oikeen mun väri :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Sininen pohjakin vois olla aika toimiva kyllä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...