torstai 26. syyskuuta 2013

Oransseja täpliä.

Oranssi on jotenkin hyvin nousevassa asemassa mun suosikki kynsilakkaväreissä, jännä! Aina useammin tulee semmoinen fiilis, että nyt olis kiva saada jotain oranssia ;) Tai sitten se johtuu siitä, että kaikki mun oranssit lakat on niin laadukkaita ja hyviä, että niillä on helppo lakata ja sen takia suosin nyt niitä :D Mene ja tiedä! Mutta onhan se nyt ihana  ja piristävä väri. Ja sopii syksyyn ja sillein.

Mutta oranssia oli siis taas saatava kynsille. Ihan pakko ;) Lopputulos ei tällä kertaa ollut ihan mikään masterpiece, mutta ehkä kuitenkin ihan julkaisu kelpoinen. Käytin näissä ensimmäisen kertaa China Glazen Electrify lakkaa, ja yllätyin miten peittävä glitter se onkaan! Vaikka se on vaan tuputeltu sienellä kärjille, niin sitä tuli tosi paljon kerralla ja melkein mitään glitteriä ei jäänyt siihen sieneen O.o Se peitti alleen oranssin liukuvärjäyksen melkein kokonaan. Jännittävää!


P.S. Onko kellään muulla ollut ongelmia bloggerin kuvan lisäämisen kanssa? Mun se ei halua antaa lisätä kun yhden kuvan kerrallaan o.o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...