tiistai 3. syyskuuta 2013

Ei menny niinkun strömsössä..

Jokainen varmaan tietää sen tunteen, kun idea kynsille olisi hyvä, mutta loppujen lopuksi toteutus vähän ontuu. Mullakin oli näihin kynsiin tosi hyvä idea, mutta se meni nyt sitten vähän penkin alle. Kärkien olisi kuulunut olla vähän eriväriset ja niissä olisi pitänyt olla enemmän glitteriä ja decalsienkin piti olla erillaiset, ja...  Ei näistä nyt ehkä huonot tullut, mutta kun omassa päässä oli visio millaiset olisin halunnut, niin lopputulos ei itseä miellytä.

Mutta tuo Model Ownin 25 Carat Gold on kyllä paras kultainen lakka ikinä. Se peittää tosi hyvin ja kahdella kerroksella ja kuivuu hypernopeasti! Ja on vielä hyvän värinenkin, ainakin kultaiseksi lakaksi ;)
Ja aiheeseen liittyen vielä vähän jotain mikä ei mennyt ihan niinkuin piti... Nimittäin mun taannoinen  The Black Angel-kaupan nettishoppailuni :D Että jos joku minua pienempi ihminen haluaa nuo hutishoppailuni itselleen huomattavasti halvemmalla hinnalla, niin käykääpä huuto.netissä katsomassa http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1517579 :) (Ovat myynnissä miehen tunnuksilla.) Harmittaa kyllä, että joutuu luopumaan, mutta eipä noita kaapissakaan kannata pitää... Jos joku blogini ihanainen lukija antaa edes jollekkin kohteelle uuden kodin, niin voin laittaa jotain pientä extra kivaa pakettiin mukaan, kunhan mainitsee sen sähköpostissa että on lukija :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...