tiistai 23. heinäkuuta 2013

Dot.

Vaikka otsikosta niin voisikin päätellä, niin ei, nyt ei ole tulossa juttua Marc Jacobsin Dot-tuoksusta. Vaikka se aivan ihana tuoksu onkin, niin se menee aika roimasti yli tämän bloggailijan budjetin ;)

Nyt on kyse kuitenkin ihan vaan kynsistä. Pilkullisista sellaisista! Shoppailin joku auka sitten Fräuleinilta niiden synttärikamppiksena olleen ylläripaketin. (Shoppailiko samaa pakettia kukaan muu?!) Omasta paketistani kuoriutui vaikka mitä kivaa, kuten ihana vihreä kynsilakka. Tosi hyvä laatuinen lakka, levittyi nätisti parilla kerroksella hyvän koostumuksen ja loistavan sudin ansiosta.Ongelmaksi vain vähän muodostui tuo tumma vihreä väri... Piti keksiä koristelut, josta ei tule mieleen joulu ;) Ja hommaa ei yhtään helpottanut se, että samasta paketista löytyi myös 25 arkkia joulu aiheisia kynsitarroja... Mitkään varastoista löytyneet water decalsitkaan ei oikein tämän kanssa sytyttäneet... Niinpä päätin ottaa dotting toolini kauniiseen käteen ja ei kun tökkimään pilkkuja! Alkuperäinen visioni, oli melkolailla yksinkertaisempi...


... Mutta jotenkin kuitenkin sitten päädyin tökkimään muutaman pallukan lisää. Ihan vain muutaman...


Yhteensä tunnin verran tökin noita pilkkuja kynsille välillä putsaten dotting tooliani ja välillä vaihtaen pienempään päähän. HUH! Mutta lopputuloksesta tuli kyllä aika hauska :) Eikä ainakaan jouluinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...