perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ampparipamppari.

Ensinnäkin... Luovutin kameran laturin etsimisen ja ostin kokonaan uuden laturin. Eli JEI! Kamerani on taas käytössä enkä enää ole maailman huonoimman digikameran ja kännykän kameran varassa, JEI! Arvostan nyt kyllä omaa Ganoniani ihan uudella tavalla! :D

Mutta takaisin asiaan, näillä kynsillä päätin kokeilla ihan uutta tekniikkaa. Lainasin vähän vinkkejä ja inspiraatiota tästä videosta :) Oon käyttänyt sieniä vain liukuvärjäyksessä, mutta en koskaan tommosessa "koko kynnen liukuvärjäyksessä," vai mitenkähän se nyt fiksusti sanoisi :D Mutta niille, jotka eivät syystä tai toisesta katso videota, niin laitoin siis sienen palaan lakkaa raitoina, painoin kynnelle, ja vähän liikuttelin sitä edestakaisin, ja tadaa, tässä tulos!
Vähän piti tietysti lisätä päälle glitteriä, koska kaikki kimaltava on kivempaa ;) Nää oli kyllä ihan varmasti sottaisimmat kynnet ikinä mitkä oon saanut aikaan. Puolet sormista oli ihan kynsilakassa kun painoin sitä sientä kynnelle, kun yritin saada lakan asettumaan koko kynnelle tasaisesti. Mutta tosi helppo tekniikka, jolla saa tosi kivan näköistä jälkeä aikaan! Mä en edes yrittänyt yhtä "liukuvärjäysmäistä" saada näistä kun tossa videolla, vaan halusin kokeilla enemmän raidallista jälkeä :)

Ja vielä lakat ja sieni joita käytin näihin ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...