keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vihreä överblingi.

Onko olemassa överblingiä? Voiko joku kimaltaa liikaa? Eeeen usko! Siispä vihreät blingikynnet, eli saletisti herkut. Ainakin jos minulta kysytään. ;)Ihana tuo vihreä, niiiiiin pirteä! Pitäisi ehdottomasti käyttää sitä useamminkin... Näitä kynsiä tehdessäni muuten kaadoin mm. glitterit sänkyyn ja päällyslakat housuille ja sain korjata lakkauksen varmaan 3 kun menin aina munimaan sen johonkin ennenkun se kuivui kunnolla ;) Yllättävän hyvin onnistunut lakkaus siihen nähden, että mitä kaikkea sain aikaan näitä tehdessäni. Niin, ja pikakuivattajakin veti tuon vihreän lakan ihan rusinaksi, kiva kiva...

Mutta! Sain Delight by Nails blogin Tilhiltä  Liebster Blog -tunnustuksen! ^^ Noita on aina kiva saada! Eli iso kiitos Tilhille :)

"Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta sillä voi tarkoittaa myös suosikkia. Palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa."

Tunnustuksen säännöt:
1.Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen
 
 Mutta koska olen laiska ja hirveä ankka, en nyt laita tätä tunnustusta eteenpäin, melkein kaikki blogit kun tuntuvat tämän jo saaneen :) Älkää tehkä ankkapaistiä tämän takia, jookos. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...