perjantai 23. maaliskuuta 2012

My everyday superstar.

Vihdoinkin Tigin Maxxed-Out hiuslakkani loppui! Kaksi talvea se palveli hyvin, ja piti tukan paikallaan jopa pipon kanssa. Kyllä, se tunnetaan myös nimellä nestemmäinen Erikeepper...


En oikein ihastunut missään vaiheessa tämän tuoksuun, toki voittaa markettien hyttysmyrkyt, mutta sitrusmainen tuoksu ei vaan pure tähän ankkaan. En siis ole appelsiiniankka, hah! Joten olen kyllä ihan onnellinen että se loppui, nyt voin käyttää paremman tuoksuisia lakkoja hyvällä omalla tunnolla ;)

Valitettavasti vain, melkein saman tuoksun omaa yksi toinenkin tuote, jonka omistan. Vieläpä kaksi pulloa!

Tämä Superstar Blowdry lotion tuoksuu tosiaan melkein samalta, kuin tuo lakka, mutta on muuten kyllä oikein mukava tuote! Tuo sitä lupaamaansa volyymia ja siloittelee kaksihaaraisiakin. Ainut vika tässä on se, että tätä on ärsyttävä käyttää tuon korkin takia... Joten koska Maxxed Out loppui, minulla oli ratkaisu tähän pulmaan!


Tadaa!! Otetaan tui suihk-suihk-osa Maxxed Outista ja Superstarin käyttö helpottui heti ;) Ehkä nyt nuo kaksi vajaata pulloa Superstaria tulee käytettyä vähän paremmin pois... Ja värikin sopii hyvin tuohon Superstarin pullon väriin.

Postauksen pointti siis oli...? No eipä juuri mikään, tunsin vain itseni fiksuksi vaihtaessani nuo korkit ja olin iloinen tuon lakan loppumisesta, niin päätin jakaa tämän teidän kanssanne! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...