lauantai 24. maaliskuuta 2012

Diamonds Are Forever.

Olen tainnut löytää uuden rakkauslakan. Ykkönen on toki edelleen ihanaakin ihanaisempi Bridezilla, mutta tämä uusi salarakkaanikin on erittäin kaunis. Hän on Essien Pink Diamond, eikö olekkin ihanainen?


Kuten ykkösrakkaani Bridezilla, myös tämä Essie on todella läpikuultava, mutta ah, niin ihana! Ja vaaleanpunainen <3 Pienen koristuksen tein näillekkin kynsille, mutta ei tätä kaunotarta kokonaan voinut peittää ;)


Eli vinottain Models Ownin hopeista craclea päälle ja valmis! Tosin, tuon MO:n siveltimellä ei se ollut ihan niin helppoa, kun miltä kuulostaa... Siitä nimittäin sojottaa karvoja vähän joka suuntaan?! Yrittäkää itse saada tän näkösellä siveltimellä nättiä jälkeä! :D En sano, että itse sain, mutta...


Onko muita sydämensä menettäneitä? ;)

3 kommenttia:

 1. Essie Pink Diamond on minunkin suosikkivaaleanpunaisiani kautta aikojen. Ihana!

  Enkä olisi itse yhtään keksinyt että millaiset koristelut siihen voisi yhdistää, mutta tuo hopeinen puolicrackle näyttää sopivan erinomaisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä niin ihana! Mustakin toi crackle toimi aika hyvin, ei jätä tota ihanaa vaaleanpunaista varjoonsa, mutta kuitenkin vähän jotain koristetta :)

  VastaaPoista
 3. Oih, jaksoin taas päivitellä blogiani pitkästä aikaa ja lueskella myös muiden blogeja, vinkkinä noiden crackle lakkojen ja rajojen kanssa, niin itse sain miljoonasti nätimpää jälkeä, kun vaivauduin käyttämään jonkun sortin sabluunaa... Kaivelen arkistoista kuvia ja pistän blogiin viimeistään huomenna. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...