keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Crayon.

Tässä taannoin minulle lykättiin käteen Oriflamen kuvasto, ja yksi pieni Tiikeriankka ei voinut vastustaa kiusausta ja pakko oli tottakai pari tuotetta tilata. Yksi ostoslistaan eksyneistä tuotteista oli Illuminate Eye Crayon... Ja nyt muuten ärsyttää. Ai että mikäkö? Ne se, että en tilannut tätä kaikissa mahdollisissa väreissä! Tämä on ihan mahtava pohjustamaan silmämeikkiä! Yksinään varmaan sujahtaisi pelkästä ajatuksesta luomivakoon, mutta...

Joo-o, kulmakoruista tosiaan jää jäljet...

... meikki aamulla, suunnilleen 10.00 aamusta.


Ja sama meikki 23.00 illasta. Tiedän, kuva kökköää, koska siihen aikaan on paha saada luonnonvaloa kuvaamiseen ja meikin värikin on kuralla tuossa kuvassa, mutta uskokaa tai älkää, se on sama silmämeikki 13 tunnin jälkeen. Ja se ei ole edes yrittänyt karata luomivakoon! Ihanaa, parasta, upeeta! Siis ihan paras tuote minun valikoimistani pohjustamaan violetteja silmämeikkejä.


Hintaakaan tällä ei ihan hirveästi ollut, 7-9€n välistä. Ja sävyjä oli muutama, ja meinasin tilata vihreänkin tämän kaveriksi, mutta en tilannut. Miksi? En tiedä. Nyt ärsyttää, olisi pitänyt ;) Pysyisi nyt vihreätkin nätisti luomilla!


Teroittaakkaan tätä kaveria ei tarvitse, koska sitä voi vaan pyöritellä lisää hylsystä :) siis vähän niinkun huulirasvaa. Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin kyllä, tämän voi pyörittää myös takaisin hylsyyn sisälle, jos sen menee uteliaisuuksissaan pyörittämään kokonaan ulos ;) Ei sillä että olisin kokeillut, mutta...


Yksinään vähän ankean värinen, tommoinen vähän marjapuuroon vivahtava, mutta hyvin olen itse tämän päälle saanut levitettyä kaikkia violetin sävyjä, eikä tämä ole mistään jäänyt kuultamaan läpi. Tästä ihanuudesta on ole löytänyt muuta vikaa, kuin saatavuuden. Damn, melkein täydellinen pohjustaja, muttei sit kuitenkaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...