keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Pinkkikeltainen päivä.


Jospa se olis nyt blogitauon loppu ja palaisi päivittelyn pariin :) Olin siis taas elossa ja iloinen!


Tänään oli hyvin pinkki päivä, mutta vaihteeksi ajattelin vaihteeksi sotkea mukaan keltaista. Ja heti tuli ihan kesäfiilis! Oli pakko laittaa Baseballsia soimaan, kun tuli niin ikävä kesänlämpöä ja kaikkea… Mutta kyllä se kesä sieltä vielä tulee ;)
 
Kynsille pääsi ensimmäistä kertaa ikinä Orlyn lakka. Viimeisimmässä Nailsupplies tilauksessa oli pakko klikkailla Flirty ostoskoriin, ihan vaan kun se on niin herkun värinen <3 Jossain blogissa tätä verrattiin Color Clubin Electro Candyyn, mutta ei tää mun mielestä oo lähelläkään?! Tämä on selvästi marjaisamman värinen ja EC on kyllä selvästi pinkinpi. Flirtyssä on myös pientä shimmeriä mukana, kun taas EC on ihan pelkästään creme.
Mutta kärkiin tuputtelin ColorClubin glitterpäällyslakkaa. Tosi ihana kuorrutusglitteri, nam <3 Tätä saa kerrostettua kivasti :) Suosittelisin kaikille glitterinystäville jemmaamaan pullon tätä joka-paikan-glitteriksi ;)Tuoksuksi tällä kertaa valitsin Givenchyn Playn, jonka kotiutun Lontoon lentokentältä <3 Ihana tuoksu, ja tykkään tosta pullosta, vaikka omani onkin tommonen 5ml pikkupullo.Piti totta kai myös pukeutua teeman mukaan… :)


 En oikein osannut päättää, että onko tää silmämeikki tehty ihan väärään vuodenaikaan vai ei :D Tuli tosi kesäfiilis tätä tehdessä! Mitä mieltä muut, olinko liian optimistinen ja tein kesämeikin talvella?


Mutta tämähän on tehty ihanaakin ihanammalla 120 väriä sisältävällä Frauleinin paletilla <3 Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että kaikilla väreillä leikkivillä pitäis olla tää paletti. On nimittäin tosi laadukas paletti ja löytyy kyllä väriä joka lähtöön ja parilla erikoostumuksellakin. Kuvassa on siis vaan paletin alempi kerros.Rajaukset on tehty ModelsOwnin Pro-Eyelinerillä, joka vetää kyllä viimesiään. Siinä on hyvä sivellin, mutta vielä kun oma käsi ois yhtä tarkka… :D Ripsissä on Models Ownin vedenkestävää alla ja päällä Natural Coden ripsari. On muuten yllättävän hyvä tuo Natural Coden ripsiväri! Yleensä en noille Lumenen mascaroille lämpeä, mutta tää on hyvä.


 Huulilla on Wet’n’Wildin pari euroa maksanut ihana Retropink huulipuna ja sen päälle vielä vähän väritönta randomhuulikiiltoa. Wettisten pysyvyys on muuten oikeesti ihan huippu ja hintaa on yhdellä punalla se joku 3-4€? Että kannattaa tutustua!Vielä tukka kiinni ja valmis! Ainiin, joo, tosiaan tukan värikin ehti vähän vaihtumaan tässä tauon aikana! Musta tulikin taas vaalea. Tai vaaleampi. Aloitettiin vaalennusprojekti ;) Mikä tarkoittaa sitä, että kohta taidan päästä testaamaan paremmin hoitoöljyjä ja hiusnaamioita… :) Mutta tällä kertaa en jaksanut mitään kovin jännää tehdä, eli sivulle vaan ponnari, kumiankat korvaan ja viimeistely Tigin mansikantuoksuisella hiuslakalla! Valmis!


No, oliko liian kesäistä? Tai äklöpinkkiä? :) Jaksoiko kukaan edes lukea? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...