keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Pikaranskis.

Yksi päivä halusin nopeet kynnet jotka oli kuitenkin koristeltu. Ranskista siis ;) Mut sit teki mieli jotain violetti. Ja pinkkiä. Joten tämä oli lopputulos :D


Musta aika kivat :) Pohjana on Essietä ja kärjissä Models Ownia. Koristeet on tehty two-way-lakalla :) Yhteen aikaan melkein kaikki kynnet jotka tein oli erillaisia ranskiksia, ja sen jälkeen välttelin pitkään niitten tekoa ja nyt sit päätin taas tehä tämmösen rehellisen ranskiksen :D Oli kyllä pitkästä aikaa tosi kiva tehä. :)

Yrittääkä muut olla toistamatta itseään, eli olla vaikka käyttämättä samaa tyyliä tai väriä monesti putkeen? Vai tuleeko ihan luonnostaan kynsille koko ajan jotain uutta?

2 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet (: Yleensä kyllä kynsille tulee ihan itsestään uusia ideoita, mutta joskus täytyy miettiä ettei käytä koko ajan lakkauksissa jotain samaa elementtiä tai koristelutapaa :D Enkä koskaan tee samaa lakkausta kahdesti.

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) No voin kyllä kuvitella ettei sulta lopu ideat, sulla on koko ajan erillaisia kynsiä blogissa! :D Ite oon joskus sortunut tekeen jotain lakkausta useemmin kun kerran, niinkun ihan perusranskista tulee tehtyä kyllä vähän turhan usein muttei sitä ihan joka kerta täällä viiti esitellä...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...