torstai 27. lokakuuta 2011

Violettinamnam.

En tiedä huomasiko muut, mutta Trans Design oli aika pitkää poissa käytöstä, niin tilasin lakkoja tällä kertaa Nailssupplies.usista. Luulin itseasiassa ensin että se on yhdistynyt Trans Designen kanssa, mutta Trans Design on taas toiminnassa :o En tiedä mitä täällä tapahtuu, mutta hinnat oli suht samat lakoissa, ja postikulut vanhat tutut samat kuin Trasilla. Eli tilaaminen oli aika kivutonta :) Oikeastaan kaikki toimi samalla tavalla kuin Transsila, eli tilaaminen oli helppoa ja lakat tuli nopeesti jne. Hyvä kauppa siis.

Mutta tälläisia sieltä tuli ostettua.Nyt joku fiksu huomma, että lakkoja oli paketissa 9 mutta swatcheja on 8... :D Nyt nimittäin kävi niin, että tilasin vahingossa Turned Up Turquoisen joka mulla oli jo... Ja sillä lakattuja kynsiä löytyy täältä mun blogistakin jo parit :D Eli siitä ei ole swatchia :) Mutta muuten lakat on samassa järjestyksessä kuin kuvissa. Kolme viimeistä näyttää swatchilla jotenkin ihan saman väriseltä, vaikka ne muuten oikeesti ole! Pulloista näkyy paremmin minkä väriset ne oli oikeesti :)

Itse asiassa yksi näistä pääsi heti kynsillekkin.Kattokaa kun ihana!! Nam, ihan täydellinen näinkin. Olin itseasiassa ostanu nää leimauslakoiksi, mutta nää kyllä toimii ihan kympillä yksin kynsilläkin. StarGazerin vastaavilla lakoilla kynnen pitää ihan tasanen tai siitä näkyy kaikki paikat jne. Mutta nää on kyllä armeliaampia sen suhteen :)

Mutta halusin kuitenkin kokeilla Models Ownin crackleja. Okei, alan lämpeen niillä lakoille joo. :D Alussa en tykänny niistä, mutta kyllä ne on oikeesti ihan kivoja. Mutta varsinkin tää yhdistelmä, oli enenmmän kun ihan kiva, tää oli oikeesti aika hieno :) Violetti ja violetti on kuitenkin aika hyvä yhdistelmä ;D

Ulkona otettu kuva, värit turhan siniset...


Sisällä otettu kuva, mutta värit suht totuudenmukaiset :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...