keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lisätään haastetta.

Kävin Seppälässä tässä taannoin, ja siellä oli vieläkin ne Seppälän oman merkin meikit 5€/kpl, niin piti sieltä nyt vielä kaivaa pari huulikiiltoa mukaan :D Tämmöset lähti matkaan.

Tossa kuvassa ne näyttää aikalailla saman värisiltä, mutta on niillä oikeasti väri eroa :D Kuva on vähän huono ja pimeä, kun piti vielä illalla ottaa kuva ennen avaamista. Tottakai kaikki pitää heti päästä avaamaan ja kokeilemaan... Mutta on ne eri väriset, kattokaa vaikka!


Eli toinen on persikkaisempi ja toinen pinkimpi. Tykkään kyllä näistä tosi paljon! Esin kun avasin nää kiillot ja vedin aplikaattorin pois hylsystä kuulu tosi ikävä moiskahdus ja aattelin että ei oo totta, nää on vielä jotain ihan hirveetä tahmaa joka liimaa huulet yhteen niin, ettei suuta saa enää auki... Sitten aloin levittämään tätä huulille ja totesin että nämä haisee aivan kamalalta :D Tosi teolliselta, en oikein ees osaa selittää että millaselta. Mutta kun sain levitettyä tän huulille asti, olin tosi ihmeissäni! Nää ei oo yhtään tahmasia! Huulilla nää tuntuu todella hyvältä, on helppo levittää ja pysyykin tosi hyvin. Nää sopii loistavasti arkimeikkeihin :) Mä tykästyin näihin ihan kokonaan. Suosittelen penkomaan, että löytyiskö teidän Seppälästä vielä näitä. Ja nää ei muuten tuoksu nenään enää huulilla ;)


Aplikaattori näissä on tämmönen ihan perus, ei mitään ihmeellistä kikkailua.


Näistä kuvista nyt viimeistään näkee, että nää on eriväriset :D Varsinkin tuo alempi on tosi nätti. Eikä kyllä ollut hinnalla pilattu, jos yksi kiilto maksoi 5€. Tiikeriankka suosittelee!

Sitten vielä... Korkokengissä blogin Niniane laittoi yhden haasteen mulle :)

Haaste meni siis näin:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.

Tittididiiii! Tässä on kuva:


Siinähän siis köllöttelee Megis <3 Megis oli mun ja poikaystäväni ensimmäinen yhteinen kissa. Megiksen oikea nimi oli kyllä Megatron, mutta Megis siitä sit tuli ;) Megis oli ihan perusmaatiais poika, mutta se oli kyllä ihana <3 Tosin loppujen lopuksi se jouduttiin lopettamaan kun se oli alle kaksi vuotias, koska sillä oli aivokasvaimen aiheuttama epilepsia jota ei saatu lääkkeillä enää hallintaan :/ Mutta kun mä en osaa elää ilman kissaa (mä kyllä kovasti yritin!) niin about 2kk Megiksen jälkeen meille muutti Pete :D Pete on nyt jo 5v, mutta hyvin sillä riittää virtaa ;) Niin ja joo, Pete ei tullut meille pentuna vaan se oli jo 4v sillon :) Voisin kirjotella mun kissoista vaikka koko päivä ja monta sivua, mutta ehkä lopetan tarinoinnin tähän :D

En laita tätä haastetta nyt kenellekkään suoraan eteenpäin, mutta jos joku haluaa tämän tehdä niin tästä sen saa ottaa :)

Niin ja vielä... Hyvää synttäriä itselleni! :D

2 kommenttia:

  1. Hei mitämitä? Sullakin on synttärit 26. päivä? Mullakin on. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mullakin on synttärit 26. päivä :D Että hauskaa (myöhästynyttä) synttäriä vaan sinne ;) Lokakuu on hyvä kuukausi syntyä ^^

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...