lauantai 1. lokakuuta 2011

Kehäkukkasaippua.


Tällä kertaa pihistin kehäkukkasaippuan, jossa on vähän sitruunantuoksua mukana. Sitruuna ei kyllä juuri tuoksu, ja se vähänkin mikä tuoksuu saattaa hävitä tästä kokonaan jossain vaiheessa, koska nuo keinotuoksut ei kuulemma välttämättä pysy saippuassa kovin hyvin. Ja sitruuna on kuulemma vielä erityisen huono pysymään. Itse en ole kovin iso sitruunan ystävä, eli tässä tapauksessa se ei itseäni haittaa ;) Muuten tämä tuoksuu aika lailla saippualta, kehäkukka ei mun nenään juuri tuoksu. Mutta nätti saippuahan tää on!

Kehäkukan palat tuntuu saippuassa pieninä "sattumina", mutta en sanoisi tätä silti kuorivaksi. Hellävaraisesti tehokkaasti pesevä... hmh, tuo ei nyt ollut ihan hyvää suomea, mutta ehkä kaikki ymmärtää mitä haen takaa :D Tuommoiset "sattumat" tämmöisessä saippuoissahan auttaa sauppuaa irrottamaan likaa paremmin, toimii siis käsisaippuana myös tosi hyvin. Vaahtoaa aika miedosti, ja pienillä kuplilla. Pesee tosi hyvin päivän pölyt pois! Mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa, mutta eipä tässä ole mitään kuivattavaakaan. Pala on aika kova, minkä ansiosta ei tunnu kuluvan kovin nopeasti. Saanpahan kauemmin nauttia tästä(kin) ihanuudesta <3

Oon nyt tovin käyttänyt oikeastaan vaan näitä äitin tekemiä ihania uutuuksia, niin olen huomannut, että mun iho on paljon pehmeämpi kuin tavallisilla suihkusaippuoilla pestessä. Mutta nää sisältää niin paljon öljyjä ja rasvoja, eikä pese ihon omia öljyjä pois, niin ei se ole kyllä ihme sinäänsä. Toki sillointällöin on kätevämpi käyttää kaupan suihkusaippuoita, esim uimahallissa se on yksinkertaisesti kätevämpiä, mutta kotona omassa suihkussa nää on kyllä loistavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...